Πέμπτη, 10 Ιούνιος 2021 11:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή”, λέει ο Γ. Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο του... χαρτί για την παραμονή έπαιζε ο Πάμισος στο Διαβολίτσι και δεν το “έκαψε”.

Η ομάδα της Μεσσήνης με γκολ των Ρουμελιώτη και Ακριστινέι, νίκησε την Κυριακή με 2-0 τον ΑΟΔ και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 8η θέση του 9ου ομίλου, που ισοδυναμεί με παραμονή στη Γ’ εθνική.
Οι “πράσινοι” πήραν τρίποντο μετά από σχεδόν δύο μήνες, ενώ για πρώτη φορά φέτος σκόραραν δύο φορές σ’ έναν αγώνα.
“Είναι μια σημαντική νίκη, που μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, που έκαναν κατάθεση ψυχής και έπαιξαν με πολύ πάθος”, λέει στην “Ε” ο προπονητής του Παμίσου Γιώργος Καλόμαλος για τη νίκη ελπίδας στο μεσσηνιακό ντέρμπι.

Τα πράγματα βέβαια παραμένουν δύσκολα για τους Νησιώτες, αφού χρειάζονται το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές , αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
“Ξέραμε από την αρχή, ότι θα είναι δύσκολη η παραμονή, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε, τονίζει ο Γ. Καλόμαλος.
Ο Πάμισος στην 12η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ζάκυνθο, που διεκδικεί τον τίτλο και στην 13η και τελευταία αγωνιστική, θα παίξει στη Γαστούνη με τον τοπικό Αίαντα, που μάχεται για την παραμονή.
Τα ματς αυτά θα γίνουν στις 19 και 23 Ιουνίου, αντίστοιχα, καθώς εκκρεμούν οι εξ αναβολής αγώνες της Θύελλας Πατρών με Ζάκυνθο και Αίαντα Γαστούνης. Να σημειωθεί ότι κόντρα στη Ζάκυνθο δεν θα αγωνιστεί ο Σαραντόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ αποχώρησε και τραυματίας από το ματς με το Διαβολίτσι.