Κυριακή, 13 Ιούνιος 2021 11:19

Προς εκλογές στον Ολυμπιακό Ανάληψης

Γράφτηκε από τον

Στην παραίτηση τους από τη θέση που κατέχουν στη διοίκηση του Ολυμπιακού Ανάληψης προχώρησαν το Σάββατο 4 Ιουνίου, τα μέλη της.

Αυτό έγινε για να πραγματοποιηθεί άμεσα η Γενική Συνέλευση της ομάδας και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά της. Ηδη τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα υποβάλλουν υποψηφιότητα. Τα μέλη αυτά είναι οι Ελενα Μπαρμπίτσα, Κωνσταντίνος Καψαλόποδας, Αριστείδης Θωμόπουλος, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Συμεών Αργιανάς, Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, Ιωάννης Χριστοφιλόπουλος, Διονύσης Φαρμάκης, Νίκος Τράκας, Δημήτρης Δουρούμης, Παναγιώτης Ξυνός, Νίκος Γιαννόπουλος, Γιώργος Κάτσος, Σωτήρης Κουτσόπετρος και Βασίλης Γεωργακλής.
Στη διάρκεια του συμβουλίου έγιναν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και πλέον απομένει να οριστεί η Γενική Συνέλευση που θα έχει ως κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Αυτό αναμενόταν να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω πένθους. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Δευτέρα 7 του μήνα έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Καρύγιαννης πατέρας του υποστηρικτή της ομάδας Παναγιώτη και έτσι αποφασίστηκε για λίγες ημέρες να ανασταλούν οι όποιες κινήσεις. Μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί ίσως ξεκαθαρίσει το πότε θα γίνουν οι συνελεύσεις ώστε σύντομα να εκλεγεί νέα διοίκηση που θα ασχοληθεί με τη δημιουργία της ομάδας της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν.
Εκείνο που ειπώθηκε στο συμβούλιο του Σαββάτου από τους παρευρισκόμενους παράγοντες είναι ότι χρειάζεται να έρθουν στην ομάδα και νέα πρόσωπα ώστε να γίνει ακόμα πιο ισχυρή η διοίκηση για να οδηγήσουν την ομάδα ακόμα πιο ψηλά.