Δευτέρα, 14 Ιούνιος 2021 18:50

Επιτροπή Δεοντολογίας: Κανείς δεν είδε κάτι μεμπτό στις εκλογές σε ΕΠΣ Αχαϊας και Αιτωλοακαρνανίας

Γράφτηκε από τον
Επιτροπή Δεοντολογίας: Κανείς δεν είδε κάτι μεμπτό στις εκλογές σε ΕΠΣ Αχαϊας και Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίστηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όπου όμως κανένας από όσους τοποθετήθηκαν δεν είδε κάτι μεμπτό.

Με τεχνικές δυσκολίες συνεχίστηκε τη Δευτέρα η εκδίκαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την υπόθεση των καταγγελιών για εμπλοκή της ΑΕΚ σε εκλογές Ενώσεων. Κατέθεσαν επτά άτομα όμως κανείς και καμία (υπήρξε μία γυναίκα) δεν είχε να πει κάτι ουσιώδες. Ειδικότερα:

Παναγιώτης Κυριτόπουλος (για εκλογές ΕΠΣ Αχαϊας): Εγώ τον κ. Παπαδόπουλο δεν τον ξέρω. Δεν τον είδα και δεν τον ξέρω. Ξέρω τους κ.κ. Δανιήλ και Ντάσιο. Εγώ δεν άκουσα τίποτα. Ούτε για φασαρίες ούτε για τσακωμούς. Εγώ είμαι από 30 χρόνων στο ποδόσφαιρο. Εμένα δεν με ενόχλησαν καθόλου παρότι ήμασταν αντίπαλοι εκλογικά. Τώρα το τι λέει ο κ. Μπαλαφούτης. Μπορεί να βλέπει φαντάσματα. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους αντιπάλους και έφυγα. Τι δουλειά έχω εγώ με την ΑΕΚ;

Νίκος Παπαστεφανάτος (για ΕΠΣ Αχαϊας): Εγώ δεν διαπίστωσα τίποτα. Μιλούσαμε με πολλά σωματεία και παράγοντες. Δεν είδα μπράβους. Δεν είδα κάτι. Οι αντίπαλοι κέρδισαν και ήταν καθαρή η νίκη τους. Χάσαμε, δεχθήκαμε την ήττα μας και φύγαμε. Δεν είδα εάν έφερε κάποιον ο κ. Μπαλαφούτης.

Ανδρέας Σταθόπουλος (για ΕΠΣ Αχαϊας): Ήμουν υποψήφιος στον συνδυασμό του κ. Μπαλαφούτη. Προσωπικά δεν δέχθηκα καμία απειλή. Όχι δεν άκουσα τίποτα περίεργο. Σε μένα ο κ. Μπαλαφούτης δεν είπε τίποτα ποτέ. Σε μένα δεν μου μετέφερε κάτι. Όταν διαπιστώθηκε πως η παράταξη του κ. Δανιήλ κέρδισε τις εκλογές πανηγύρισαν αλλά με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Δεν είδα κάτι μεμπτό ή τσακωμό ή κάτι άλλο. Όχι δεν γνωρίζω τον κ. Παπαδόπουλο.

Παναγιώτης Δελλής: Υπήρξε πρόβλημα στην επικοινωνία (όπως και με τον Παπαστεφανάτο) αλλά δεν είχε να πει κάτι.

Γιώργος Λαγούδης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας): Όχι κανένα πρόβλημα δεν έχω να αναφέρω. Μετά άκουσα κάποια πράγματα. Υπήρχαν άτομα άγνωστα σε μένα. Φυσικά τους αναγνωρίζω τους Ντάσιο, Δανιήλ και Παπαδόπουλο. Ήταν εκεί. Την ημέρα των εκλογών δεν είχαμε παρατράγουδα. Ήταν εκεί όμως. Δεν ήταν ο κ. Παπαχρήστος.

Μιχάλης Μπιλάλης (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας): Δεν υπήρξε καμία εξύβριση. Δεν έγινε τίποτα.

Αριστέρα Ρομπόλα (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας): Σε μένα τίποτα δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Φυσικά ήμουν στις εκλογές. Να δω κάτι; Όχι δεν είδα. Δεν είδα τίποτα. Δεν τους γνώριζα τους κυρίους. Ότι διαβάζω από τα site.

Πηγή: gazzetta.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ