Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 19:17

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσαν Κώτσιρα οι πράσινοι

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσαν Κώτσιρα οι πράσινοι

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και με τη βούλα ο Γιάννης Κώτσιρας με τους πράσινους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 28χρονου μπακ.

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για την καλοκαιρινή περίοδο ολοκληρώθηκε. Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι πλέον και με τη βούλα παίκτης των πρασινων.

Ο 28χρονος μπακ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μεγαλόπολη και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον ΑΟ Φαλεσιάς. Από εκεί το 2014 πήρε μεταγραφή στον Παναρκαδικό και τον Ιούλιο του 2016 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Τρίπολης στην οποία αγωνίζεται έως σήμερα.

Εκεί έχει κάνει 135 συμμετοχές σε επίπεδο Super League έχοντας πετύχει τρία γκολ και 13 ασίστ μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας στην οποία έχει αγωνιστεί μία φορά έως σήμερα σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τουρκία και στα προκριματικά του Euro κόντρα στην Αρμενία.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ. Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!"

Πηγή: sport24.gr