Κυριακή, 06 Ιούλιος 2014 21:53

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Απέκτησε τον 26χρονο μέσο Αλέξανδρο Τσώνη

Γράφτηκε από τον

Στον Πανθουριακό θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο 26χρονος μέσος Αλέξανδρος Τσώνης. Ο έμπειρος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Μελιγαλά, αποτελεί από το βράδυ του Σαββάτου το 3ο μεταγραφικό απόκτημα. Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Γιώργος Νιάρχος και ο αμυντικός Σταμάτης Φέστας.


Οι μεταγραφές θα συνεχιστούν, καθώς στόχος του συλλόγου της Θουρίας είναι η απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ηδη υπάρχει προφορική συμφωνία με 2-3 παίκτες και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις των παραγόντων και του προπονητή Γιώργου Αργυρόπουλου με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται με το βάρος να έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός μεσοεπιθετικού.
Εκτός όμως από τις μεταγραφές έχουμε και αποχωρήσεις από την ομάδα της Θουρίας. Για την ώρα παρελθόν αποτελούν οι
Παναγιώτης Παπατζίκης, Νώντας Καστριτσέας, Γιώργος Καστριτσέας, Γιάννη Σισμανίδης και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο τελευταίος έπαιξε το τελευταίο 6μηνο στον Πανθουριακό, ως δανεικός από την Ομόνοια. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου επέστρεψε στην Καλαματιανή ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.
Οσον αφορά την προετοιμασία, θα ξεκινήσει στις 4 ή 5 Αυγούστου, κάτι που θα οριστικοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ