Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 16:25

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στη Μίλαν ο νεαρός τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης!

Γράφτηκε από τον

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την πώληση του Φώτη Ψεύτη στη Μίλαν, η οποία με τη σειρά της ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

«Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Τρίπολης. Δήλωση για την μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μποροβήλος:
«Ακόμη ένα παιδί του Αστέρα άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan. Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του Αστέρα θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ