Πέμπτη, 24 Ιούνιος 2021 21:05

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας του με σύνθημα «Ξανά Μαζί» (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας του με σύνθημα «Ξανά Μαζί» (βίντεο)

Σε μια παρουσίαση που είχε ως σύνθημα το «Ξανά Μαζί», ο Ολυμπιακός έκανε γνωστές τις τιμές για τα διαρκείας της νέας σεζόν και προϋπόθεση την εγγραφή ως μέλος στον Ερασιτέχνη.

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν τις κάρτες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, με το σύνθημα «Ξανά Μαζί», έπειτα από την φετινή και δικαιολογημένη απουσία του κόσμου λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.
Πάντως, περιορισμοί θα υπάρχουν και στην προσεχή σεζόν, αφού θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.
Οι τιμές αρχίζουν από 80 ευρώ, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του διαρκείας είναι η εγγραφή στον Ερασιτέχνη.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τα νέα διαρκείας. Αυτό είναι ένα καλό μήνυμα για το ποδόσφαιρο. Το moto είναι Ξανά μαζί με στόχο την επιστροφή στην κανονικότητα. Μόνο προς το καλύτερο. Η ανθρωπότητα έχει όπλο τον εμβολιασμό. Σίγουρα είναι προτεραιότητα για να δούμε ξανά τα γήπεδα γεμάτα. Όλοι το ονειρευόμαστε ξανά μαζί αυτό. Δεν νοείται δραστηριότητα χωρίς τον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς.
Για το 50%: «Το 50% σαν ποσοστό αντανακλά την πραγματικότητα. Όλα τα θεάματα έχουν αρχίσει στο 50% ή στο 70%. Έχει γίνει εργασία και στον Ολυμπιακό και στη Λίγκα και αυτό είναι το κατώτερο όριο για εμάς. Αυτό που θεωρούμε σωστό εμείς. Είναι η πανδημία που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει.
Εμείς σαν Ολυμπιακός και σαν Οργανισμός είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Το 50% ένα πρώτο όριο για όλα. Όσο για τις θέσεις των παλαιών κατόχων και ότι δεν θα έχουν τις ίδιες είναι μνήμες και εμπειρίες όλο αυτό. Η θέση που είχαμε για τους παλαιούς κατόχους θα ξαναυπάρξει όταν είμαστε στο 100%. Δεν χάνεται η αγαπημένη σας θέση (εννοεί για τον κόσμο). Θα λειτουργήσουμε με σημάνσεις και διαχωρισμούς. Οι ακραίοι καιροί θέλουν ακραία μέτρα. Το όπλο είναι το εμβόλιο. Η σύνδεση ΠΑΕ Ερασιτέχνη είναι πολύ σημαντική. Είναι ένας σπόρος. Ο Ολυμπιακός με αγώνα, πάθος, στήριξη και δύναμη έχει γίνει ο καλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος».
Για το αν είναι πιθανό να είναι μικρότερο το ποσοστό: «Όπως είπα και πριν είμαστε προετοιμασμένοι. Εμείς δεν θεωρούμε ότι μπορούμε να συζητάμε για το 30%. Όμως θα κάνουμε το νόμιμο. Όσο περισσότεροι άνθρωποι να βλέπουν τα περισσότερα δυνατά παιχνίδια. Το 50% είναι ο στόχος. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο απέδειξε πως μπορεί να λειτουργήσει με κανόνες. Οι λοιμωξολόγοι είναι γιατροί. Δεν έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό. Όταν ανοίξει το γήπεδο δεν θα έρθει ο καθένας έτσι. Βέβαια εμείς μπορεί να έχουμε κόκκινο πιστοποιητικό και όχι πράσινο. Όλα θα είναι με εμβολιασμό ή με τεστ. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια».
Τα φιλικά στην Αυστρία: «Τα περισσότερα φιλικά θα είναι κλειστά. Ίσως λίγο κόσμο, ελάχιστο να έχουμε. Ίσως με Σάλτσμπουργκ».
Για το 50% και τα ευρωπαϊκά ματς: «Αρχικά εξήγησα το 50% είναι για όλα τα θεάματα. Εάν είναι και πιο πάνω ΟΚ. Αυτό το 50% είναι ως επίπεδο το κατώτερο για να 'χτίσουμε' για παραπάνω. Έχουμε θεάματα με αυτό το ποσοστό. Όπως το θέατρο έτσι να είναι και το γήπεδο. Σε αυτή τη λογική. Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια η λογική της UEFA είναι ότι ισχύει στη λογική της χώρας. Ότι ισχύει για τη χώρα αυτό ακολουθεί και η UEFA. Δεν μπορεί να πάρει μόνη της απόφαση. Περιμένουμε αρχικά τη χώρα. Εάν αύριο το πρωί πει η Κυβέρνηση το 50% τότε θα πει το ίδιο και η UEFA».

Νίκος Γαβαλάς

«Στα δύο πρώτα φιλικά δεν θα υπάρχει κόσμος. Έχουμε ενημέρωση πως 200 άτομα θα μπορέσουν να δουν το φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ. Θα υπάρξει αλλαγή ώρας στο φιλικό με την Κραϊοβα», ανέφερε αρχικά.

-την πρόβλεψη για τα προνόμια: «Εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ενημέρωση για τα προνόμια. Εμείς σαν Ολυμπιακός (και προφανώς είναι και η επιλογή της Πολιτείας) λέμε να δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Δεν μπορεί να συζητάμε χωρίς εμβόλιο ή τεστ να έρθει κάποιος. Δεν μπορούμε να βάζουμε τον κάθε ανεύθυνο στο γήπεδο. Συζητήθηκε ακόμα και το σενάριο του 'μόνο εμβολιασμένοι'. Είμαι πεποισμένος ότι θα γίνει. Εάν δεν το έχουν κάνει».
Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού
«Ξανά μαζί» για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και στον δρόμο για το 5ο αστέρι. «Ξανά μαζί» στο… σπίτι μας για να γίνουμε και πάλι ο 12ος παίκτης της ομάδας. «Ξανά μαζί» για να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες του Θρύλου μας. «Ξανά μαζί» για να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα. «Ξανά μαζί» στην ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα για να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την τροπαιοθήκη του συλλόγου με κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων.
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας με σύνθημα «Ξανά Μαζί»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας με σύνθημα «Ξανά Μαζί»
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.
Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας με σύνθημα «Ξανά Μαζί»
Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.
Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα διαρκείας με σύνθημα «Ξανά Μαζί»
Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους:
1) Online
Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.
2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.
Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

Πηγή: www.sport-fm.gr