Παρασκευή, 25 Ιούνιος 2021 10:47

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παίκτης – αποκάλυψη στη Football League ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί το πρωτάθλημα της Football League να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά στη “Μαύρη Θύελλα” σκέφτονται ήδη την επόμενη σεζόν, που θα τους βρει στη Super League 2.

Ετσι η Καλαμάτα άνοιξε τον κύκλο των ανανεώσεων, με τον παίκτη – αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Τζούνιορ Μπακαγιόκο. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2023
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με το Γάλλο κεντρικό αμυντικό Tζούνιορ Μπακαγιόκο, ο οποίος για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής της “Μαύρης Θύελλας”. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να μας προσφέρει με την ποιότητα και το πάθος του όμορφες στιγμές και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ που βγήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης!
Κάτι που δείχνει την μεγάλη χαρά και ικανοποίηση των διοικούντων για την επίτευξη συμφωνίας με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τις εμφανίσεις του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον συλλόγων μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο Μπακαγιόκο, που έχει καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο στην Καλαμάτα, ερχόμενος από τη Μπεζιέ στη Γαλλία και έχοντας παίξει σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Γαλλίας. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε φανέλα βασικού, όντας ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής.
Ο Μπακαγιόκο ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτης όχι μόνο των πρωταθλητών, αλλά και της κατηγορίας, με συνεισφορά και στο επιθετικό κομμάτι, πετυχαίνοντας γκολ στον Ασπρόπυργο, ενώ ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη τίτλου στο ντέρμπι με την Καλλιθέα, σκοράροντας στο 94’.
Η επιβράβευση ήρθε γι’ αυτόν με το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε προχθές στα γραφεία της ΠΑΕ.