Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 10:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σηκώνει την κούπα στη φιέστα με Ιάλυσο!

Γράφτηκε από τον

Το ταξίδι στη Football League, που ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου από την όμορφη Νάξο, φθάνει στο τέλος του για τη “Μαύρη Θύελλα”.

Η Καλαμάτα υποδέχεται σήμερα, Σάββατο στις 5 μ.μ. (ζωντανά από Ertsports και Βest TV) στο Δημοτικό Στάδιο τον Ιάλυσο, σ’ ένα ματς – φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για την άνοδο στη Super League 2, την οποία θα πάρουν οι οχτώ από τις δέκα συνολικά ομάδες στο νότιο όμιλο.
Η Μεσσηνιακή ομάδα θα το πράξει όμως, ως πρωταθλήτρια και ως η κορυφαία ομάδα, βάση αριθμών και εικόνας, σ’ ένα πρωτάθλημα εξπρές, που διήρκησε τρεις μήνες.
Η 26η Ιουνίου, είναι λοιπόν μέρα χαράς και δικαίωσης των κόπων για τους πρωταθλητές, που θα επιδιώξουν πάντως να κλείσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, αλλά και να μην δεχτούν γκολ στην έδρα τους.
Η Καλαμάτα σε οχτώ αγώνες στο Στάδιο. μετρά εφτά νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 10-0, ενώ στον αντίποδα ο τέταρτος στη βαθμολογία Ιάλυσος μετρά μακριά από τη Ρόδο, τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 8-11.
Αγωνιστικά, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες πλην του Καραχάλιου και του τιμωρημένου Μπακαγιόκο.

Το πρόγραμμα της γιορτής

Η αναμονή έφθασε στο τέλος της και η “Μαύρη Θύελλα” θα σηκώσει σήμερα την κούπα της πρωταθλήτριας στο νότιο όμιλο της Football League. Η απονομή θα γίνει μάλιστα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιάλυσο και συγκεκριμένα στις 7,30 μ.μ. Μετά τη γιορτή εντός αγωνιστικού χώρου (με πυροτεχνήματα, σαμπάνιες, μουσική), το σκηνικό θα μεταφερθεί εκτός Σταδίου και συγκεκριμένα στους δρόμους της πόλης! Η διοίκηση νοίκιασε ανοιχτό πούλμαν, ώστε οι πρωταθλητές να κάνουν το γύρο της Καλαμάτας, έχοντας το τρόπαιο σε περίοπτη θέση. Το ανοιχτό πούλμαν θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. από το Στάδιο και θα κάνει στάση και στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα ακολουθήσει νέο γλέντι.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με δείπνο στις 10.30 μ.μ. στο “Horizon blu” για τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες με τις οικογένειες τους.

Το πρόγραμμα της τελευταίας
αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σάββατο, 5 μ.μ.

Αιγάλεω-Καλλιθέα
Μπακογιάννης (Αθηνών), Μαυραντωνάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
4ος: Κατοίκος (Αθηνών)
Επισκοπή- Νίκη Βόλου
Πολυχρόνης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)
4ος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Ασπρόπυργος- Ρόδος
Τσιοφλίκη, Μάνος (Λάρισας), Κύριος (Αρκαδίας)
4ος: Κόκκορης (Αρκαδίας)
Καλαμάτα- Ιάλυσος
Αντωνίου (Ανατ. Αττικής), Αρμάκολας (Κυκλάδων), Καραλής (Ηλείας)
4ος: Καδδάς (Αχαΐας)
Αστέρας Βλαχιώτη-Σαντορίνη 2020
Βλάχος, Καλλής (Ανατ. Αττικής), Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Στάμος (Αθηνών)

Η βαθμολογία
(σε 17 αγωνιστικές)
1. Καλαμάτα 16-7 32
2. Ρόδος 18-15 27
3. Επισκοπή 15-10 26
4. Σαντορίνη 14-14 24
-. Ιάλυσος 16-18 24
6. Καλλιθέα 18-13 22
-. Αιγάλεω 14-14 22
8. Νίκη Βόλου 18-14 21
9. Αστέρας Βλαχιώτη 14-13 19
10. Ασπρόπυργος 10-32 8
* Από την Καλλιθέα έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί.