Σάββατο, 26 Ιούνιος 2021 16:39

Με τεσσάρα επί του Ιάλυσου η φιέστα τίτλου της "Μαύρης Θύελλας"! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Με τεσσάρα επί του Ιάλυσου η φιέστα τίτλου της "Μαύρης Θύελλας"! (βίντεο)

Ιδανικά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα της Football League η Καλαμάτα που νίκησε με το ευρύ 4-0 τον Ιάλυσο...

Η Μεσσηνιακή ομάδα αναδείχθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια, έχοντας απολογισμό 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 18 αγώνες! Εντυπωσιακό πως δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της, με τον Δημήτρη Ταϊρη να κρατά το μηδέν σε εννέα αναμετρήσεις!  Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League 2, με τις βλέψεις να είναι εκ νέου πρωταγωνιστικές. Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η φιέστα τίτλου, με την απονομή του τίτλου από τον κ. Λεουτσάκο στους αρχηγούς της Καλαμάτας! 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τέλος στο Στάδιο! Η Καλαμάτα κερδίζει με 4-0 τον Ιάλυσο! Η "ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE!!!

Τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει στο Στάδιο... Ιστορικές στιγμές για την "Μαύρη Θύελλα"!

89' Ο Παπουτσογιαννόπουλος στη θέση του Σταθόπουλου για τον Ιάλυσο.

Πανέμορφο γκολ από τον Μάρκο Μαρκόφσκι! Ο Παναγιώτου έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Σέρβος επιθετικός με άπιαστη κεφαλιά έγραψε το 4-0!

86' Γκοοοοολλλλ για την "Μαύρη Θύελλα"!

Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά στο Στάδιο... Απαντες περιμένουν πως και πως να τελειώσει ο αγώνας και να ξεκινήσει η φιέστα του τίτλου...

81' Αλλαγή για τον Ιάλυσο. Στη θέση του Παπαδόπουλου μπαίνει ο Καραμανώλης.

Να θυμίσουμε πως είναι η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα αγώνα η Καλαμάτα! Από την άλλη η Μεσσηνιακή ομάδα εξακολουθεί να μην έχει δεχθεί γκολ στα εντός έδρας παιχνίδια της!

76' Ο Παναγιώτου μπήκε από δεξιά και έκοψε την μπάλα προς τον Κέρι που σούταρε στην κίνηση, με τον Μεσσήνιο Δημήτρη Τσιγάρο να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

70' Ο Τριανταφυλλάκης στη θέση του σκόρερ Παυλίδη. Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ομάδα της Καλαμάτας.

Διαστάσεις θριάμβου παίρνει η νίκη της Καλαμάτας, με τους παίκτες της να παίζουν με φοβερή ψυχολογία! 

Πρώτο γκολ στη σεζόν για τον σταθερότατο Μπάμπη Παυλίδη...

65' Γκοοολλλ για την Καλαμάτα! Ο Παυλίδης με ένα ξερό σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσιγάρο και έγραψε το 3-0! 

62' Αλλαγές για την Καλαμάτα. Ο Παπατόλιος βγαίνει και στη θέση του μπαίνει ο Αναστασόπουλος και στη θέση του Σουμπίνιο μπαίνει ο Νατσιόπουλος.

58' Ο Κέρι ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή του Ιάλυσου και με ένα συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία γράφοντας το 2-0!

Γκοοοολλλλλλ για την "Μαύρη Θύελλα"!

Να θυμίσουμε πως μετά το τέλος του αγώνα (7.30 μ.μ.) θα ακολουθήσει η απονομή από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο. Μετά τη γιορτή εντός αγωνιστικού χώρου (με πυροτεχνήματα, σαμπάνιες, μουσική), το σκηνικό θα μεταφερθεί εκτός Σταδίου και συγκεκριμένα στους δρόμους της πόλης! 

48' Σέντρα από δεξιά του Παναγιώτου, ο Ηλιόπουλος επιχείρησε με τακουνάκι να σκοράρει, όμως η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία...

Δύο αλλαγές για τον Νίκο Αναστόπουλο. Οι Κέρι και Ηλιόπουλος στις θέσεις των Φελίπε και Μπουσμπίμπα.

Ξεκίνησε το β' ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα έγιναν και δύο βραβεύσεις. Ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Πρασσά για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ πλακέτα απένειμε και ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Διαβολιτσίου Βασίλης Χαρίτσης για τον ίδιο λόγο. Μάλιστα η ομάδα της Καλαμάτας συνεχάρη το Διαβολίτσι για την παραμονή στη Γ' εθνική.

Τέλος του α' ημιχρόνου στο Στάδιο, με την Καλαμάτα να προηγείται 1-0 του Ιάλυσου χάρις σε γκολ του Μαρκόφσκι στο 17'

h

37' Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσουν... Ο Χατζησάββας μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

32' Το 1-0 παραμένει με την Καλαμάτα να μην έχει απειληθεί καθόλου και να προσπαθεί και για δεύτερο γκολ. Ιδιαίτερα ορεξάτος σήμερα ο Μπουσμπίμπα που κάνει... πάρτι από αριστερά!

19' Αναγκαστική αλλαγή για τον Ιάλυσο. Αποχώρησε ο τραυματίας Μαστραντωνάκης και στη θέση του μπήκε ο Χριστόπουλος.

17' Ωραία σέντρα του Μπουσμπίμπα από αριστερά ο αμαρκάριστος Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0! Εξαλλά πανηγύρια από παίκτες και φιλάθλους!

Γκολλλλλ για την Καλαμάτα! 

Η δίψα των φιλάθλων της Καλαμάτας να δουν την αγαπημένη τους ομάδα πρωταθλήτρια, έχει φέρει αρκετό κόσμο στο γήπεδο, παρότι το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών!

Στον Ιάλυσο αγωνίζονται οι πρώην παίκτες της Καλαμάτας Τάσος Καντούτσης και Ανδρέας Μαστραντωνάκης, όπως και ο Φιλιατρινός επιθετικός Αντώνης Σταθόπουλος!

Δέκα λεπτά στο Στάδιο με το 0-0 να παραμένει και τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό

Ωραία κίνηση από τους παίκτες του Ιάλυσου λίγο πριν τη σέντρα... Οι παίκτες της Ροδίτικης ομάδας περίμεναν παρατεταγμένοι τους παίκτες της Καλαμάτας μετά τη φυσούνα και τους χειροκρότησαν ιπποτικά για την κατάκτηση του τίτλου στη Football League. Μια εικόνα που την συναντάμε σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Καλαμάτας.

Ξεκίνησε ο αγώνας εν μέσω καπνογόνων, συνθημάτων και εντυπωσιακής ατμόσφαιρας από τους φιλάθλους της Καλαμάτας...

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Παναγιώτου, Κωνσταντινόπουλος, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης, Παυλίδης, Παπατόλιος, Σουμπίνιο, Μπουσμπίμπα, Φελίπε, Μαρκόφσκι.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Πατσίλης, Σαββάκης, Καρπαθάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Μανιώτης, Μαστραντωνάκης, Σταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζησάββας.