Σάββατο, 26 Ιούνιος 2021 19:43

Σήκωσε την κούπα η "Μαύρη Θύελλα" (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακή ήταν η φιέστα τίτλου της "Μαύρης Θύελλας" στο Δημοτικό Στάδιο για την κατάκτηση του τίτλου στο νότιο όμιλο της Football League.

Μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους που είχαν δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με καπνογόνα, συνθήματα, σημαίες ο αρχηγός Κώστας Ηλιόπουλος σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή εν μέσω αποθέωσης! Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος έδωσε τα μετάλλια στον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές, με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου Λευτέρη Σαρελάκο από μικροφώνου να αναγγέλλει τα ονόματα τους!

Θα ακολουθήσει γιορτή στους δρόμους της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας... Η διοίκηση νοίκιασε ανοιχτό πούλμαν και οι πρωταθλητές θα κάνουν το γύρο της Καλαμάτας, έχοντας το τρόπαιο σε περίοπτη θέση! Το ανοιχτό πούλμαν θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. από το Στάδιο και θα κάνει στάση και στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα ακολουθήσει νέο γλέντι. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με δείπνο στις 10.30 μ.μ. στο “Horizon blu” για τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες με τις οικογένειες τους.