Τρίτη, 29 Ιούνιος 2021 14:49

Αντιδράσεις μελών της διοίκησης για τη λειτουργία της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον

Την αντίδραση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μεσσηνίας προκάλεσε η νέα αναβολή της γενικής συνέλευσης της Ενωσης.

Οι Γιώργος Χουλιάρας, Διονύσης Γεωργιόπουλος και Παναγιώτης Νινιός, διαφωνούν με τις διαδικασίες και τη λειτουργία του προεδρείου και ζητούν μεταξύ άλλων από τον επικεφαλής Βασίλη Σπηλιώτη να συγκαλέσει Δ.Σ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Σήμερα 28-6-2021 ήταν προγραμματισμένη η τακτική συνέλευση της ΕΠΣΜ που ειχε αναβληθεί για τους λόγους του Covid 19 .Στις 23-6-2021 μας καλούσε να απαντήσουμε μέσα σε τέσσερις ώρες,,, δηλαδή μέχρι τις 6 μ.μ χωρίς την δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψη μας απαντώντας με ένα ξερό Ναι ή Όχι στην πρόταση του.
Σας πληροφορούμε πώς ορισμένοι συνάδελφοι είδαν το mail την επόμενη μέρα....Αυτός ό τρόπος λειτουργίας του ΔΣ , δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μας και για αυτό και η απάντηση στο mail του προέδρου ήταν η κάτωθι.....Συνάδελφε πρόεδρε σε απάντηση του mail σου σε ενημερώνουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με τον τρόπο αυτό λειτουργίας σου,,,, σε καλούμε άμεσα σήμερα ή αύριο να συγκαλέσεις ΔΣ όπου θα ζητηθεί η όλη λειτουργία μας και ο προγραμματισμός δράσης με βάση το καταστατικό και τον αθλητικό νόμο... ΔΕΝ σε εξουσιοδοτούμε να αναβάλλεις την γενική συνέλευση... και όχι ένα ξερό όχι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του για την λήψη της τουλάχιστον παράτυπης απόφασης της πλειοψηφίας”.