Παρασκευή, 02 Ιούλιος 2021 12:09

Και επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Super League 2

Γράφτηκε από τον
Και επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου η σέντρα στη Super League 2

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει – όπως έχουμε γράψει – η νέα Super League 2, στην οποία θα πάρει μέρος και η Καλαμάτα που αναδείχθηκε φέτος πρωταθλήτρια στο νότιο όμιλο της Football League.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε το αίτημα της διοργανώτριας για σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ επικύρωσε και τις βαθμολογίες στη Γ’ εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: “ Στην υπ΄ αριθμόν 5 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις. Η σύγκληση Ειδικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου 2021 για την εκλογή των μελών των δικαστικών και δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας.
Εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 - Football League για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.
Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων με το οποίο επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των αγώνων τής κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης”.