Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2021 20:05

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Εχασε την άνοδο ο Πανιώνιος - Στη Super League 2 Κηφισιά και Ηρόδοτος

Γράφτηκε από τον
Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Εχασε την άνοδο ο Πανιώνιος - Στη Super League 2 Κηφισιά και Ηρόδοτος

Οριστικά στη Γ' Εθνική θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Πανιώνιος, ο οποίος κρατούσε την τύχη στα χέρια του όμως ηττήθηκε 1-0 στη Νέα Σμύρνη από την Κηφισιά. Την άνοδο πήραν Κηφισιά και Ηρόδοτος.

Όνειρο ήταν και... χάθηκε η άνοδος στη Super League 2 για τον Πανιώνιο.
Στο τελευταίο τους παιχνίδι στα μπαράζ του Νοτίου Ομίλου της Γ' Εθνικής (την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό), οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 από την πρωτοπόρο Κηφισιά στη Νέα Σμύρνη.
Και ενώ ο Πανιώνιος κρατούσε την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη θα εξασφάλιζε και μαθηματικά την άνοδο, εντούτοις το άγχος του πρέπει κατέβαλλε τους παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη, μένοντας τελικώς εκτός δυάδας, η οποία χάριζε τον προβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό. Στο 24ο λεπτό, η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το φάουλ του Ζέλο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 43', ήταν η σειρά του Πανιωνίου να αγγίξει το γκολ, με το σουτ του Πίσπα να αποκρούει σωτήρια ο Μιχελής.
Πανιώνιος-Κηφισιά: 0-1
Και ενώ οι «κυανέρυθροι» πίεζαν για το γκολ, οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή αγώνα άνοιξαν το σκορ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και κοντινό πλασέ του Τετέι. Μέχρι το τέλος, ο Πανιώνιος πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή, ωστόσο εκείνη δεν ήρθε με τους Νεοσμυρνιώτες να μένουν εκτός.
Στο άλλο παιχνίδι, ο Ηρόδοτος επικράτησε άνετα 2-0 της Ζακύνθου χάρη στα τέρματα των Μυλωνά (31') και Ζαφείρη (67'), κλειδώνοντας έτσι την πρόκριση, που μαζί με την Κηφισιά ανέβηκαν στη Super League 2!

Η βαθμολογία του Νότιου Ομίλου

Η 4η αγωνιστική
Ηρόδοτος-Ζάκυνθος 2-0
Πανιώνιος-Κηφισιά 0-1
Ρεπό: Θύελλα Ράφηνας
1. Κηφισιά 9 (5-0)
2. Ηρόδοτος 7 (3-0)
3. Πανιώνιος 6 (3-3)
4. Θύελλα Ραφήνας 1 (0-3)
5. Ζάκυνθος 0 (1-6)

Η τελευταία (5η) αγωνιστική
Κηφισιά -Ηρόδοτος
Ζάκυνθος - Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Πανιώνιος

Πηγή: www.sport-fm.gr