Δευτέρα, 12 Ιούλιος 2021 14:09

ΕΡΑΝΗ: Εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο - Ετοιμο το προπονητήριο

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία είναι οι διεργασίες στην Εράνη για την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών και αναδείχθηκε νέο 15μελες διοικητικό σχήμα.

Στο νέο σχήμα βρίσκονται πολλά από τα πρόσωπα που ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο, αλλά υπάρχει και νέο... αίμα.

Την Τετάρτη η συγκρότηση σε σώμα

Ετσι την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα, προκειμένου στη συνέχεια να... τρέξει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν.
Υποψήφιος πρόεδρος είναι μόνο ο Γιώργος Λυμπερόπουλος, άρα θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο.
Μέλη θα είναι οι Βασίλης Αθανασόπουλος, Χρίστος Αρβανιταντώνη, Αναστασία Γεωργακοπούλου, Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Γριβοκωστόπουλος, Ελένη Θάνου, Παναγιώτης Καυκής, Βασίλης Κίτσος, Δημήτρης Κρεκούκιας, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Γεωργία Πιτταρά, Γρηγόρης Σταματόπουλος, Ζαχαρίας Στάμος, Λεωνίδας Σύλλας και
Γιώργος Χαλιακόπουλος.
Η Εράνη θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, εκεί όπου πέρυσι πριν διακοπεί το πρωτάθλημα εξαιτίας του κορονοϊου, οδηγούσε την κούρσα μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές, έχοντας απολογισμό 6 νίκες και μια ισοπαλία.
Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των γηπεδικών εγκαταστάσεων η Εράνη είναι ένα βήμα μπροστά από όλες σχεδόν τις Μεσσηνιακές ομάδες.
Εκτος από το παλιό γήπεδο Φιλιατρών και το Στάδιο Φιλιατρών, έτοιμο προς χρήση θα είναι στην έναρξη της προετοιμασίας και το νέο προπονητικό κέντρο της Εράνης, με την επωνυμία “Γεώργιος Αθανασόπουλος”.
Μετά από την εκ νέου ανακατασκευή – παρέμβαση που έγινε, το γήπεδο είναι πλήρως λειτουργικό για την ανδρική ομάδα της Εράνη, όσο και για τις ακαδημίες του συλλόγου.