Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 11:38

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Τακης Δρούγας

Γράφτηκε από τον

Ο προγραμματισμός στην Α.Ε. Μάνης έχει ξεκινήσει εν όψει της νέας σεζόν που θα την βρει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στην Α’ τοπική.

Αρχή όπως ήταν λογικό έγινε με τη θέση του προπονητή, στην οποία θα διατηρήσει ο Τάκης Δρούγας. Η συνεργασία με τον καλαματιανό τεχνικό κρίνεται επιτυχημένη, οι δύο πλευρές έχουν μείνει ικανοποιημένες και ως εκ τούτου η συμφωνία επήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ο Δρούγας πήγε στη Μάνη τον Φεβρουάριο του 2019, άρα θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της Μανιάτικης ομάδας.
Καμία σεζόν όμως δεν ήταν ολοκληρωμένη, μιας και πήγε μεσούσης της περιόδου 2018-19, ενώ οι δύο επόμενες σεζόν διακόπηκαν εξαιτίας του κορονοϊού.
Ο Τάκης Δρούγας λοιπόν μαζί με τη διοίκηση της Α.Ε. Μάνης καταστρώνουν τα πλάνα τους για την προσεχή περίοδο, με τη φιλοσοφία να παραμένει ίδια.
Στόχος τη ΑΕΜ είναι να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας ένα κράμα έμπειρων παικτών, αλλά και νεαρών από την γύρω περιοχή.
Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό δεν αναμένεται να είναι μεγάλες και επιδίωξη είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι παίκτες που ήταν πέρυσι στο ρόστερ.
Τέλος, οι διοικούντες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο ποδοσφαιριστές και εκτιμάται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι δύο πρώτες μεταγραφές της ομάδας.