Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 17:30

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Νέοι γενικοί αρχηγοί οι Μακρυνιώτης και Αθανασόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Τέσσερα νέα μέλη εισήλθαν στο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Μελιγαλά, μετά τις εργασίες της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου.

Οι δύο από τους τέσσερις είναι παλιοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου, του οποίου τίμησαν τη φανέλα επί σειρά ετών. Ο λόγος για τους Νίκο Μακρυνιώτη (κεντρική φωτό) και Ζαχαρία Αθανασόπουλο (φωτό κάτω) που θα είναι οι δύο νέοι γενικοί αρχηγοί του Εθνικού.

Στο δ.σ. και οι Μπιλάλης, Ρουμελιώτης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού Μελιγαλά αναφέρει:
“Με χαρά σας ανακοινώνουμε την είσοδο τεσσάρων νέων μελών στην διοίκηση της ομάδας μας που ήρθαν να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε την περσινή περίοδο και συνεχίζεται με μεγαλύτερη αισιοδοξία και φέτος.
Καλωσορίζουμε λοιπόν στην ομάδα μας τους:
1).κ.Αθανασόπουλο Ζαχαρία
2).κ.Μακρυνιώτη Νικόλαο
3).κ. Μπιλάλη Αθανάσιο
4).κ.Ρουμελιώτη Δημήτριο
Για τους δύο πρώτους δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς η πορεία τους στην ομάδα σαν ποδοσφαιριστές ήταν γνωστή. Υπήρξαν συμπαίκτες με τον πρόεδρο Ηλία Μουρούσια και Στυλοβάτες του συλλόγου για πολλά χρόνια. Μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα Μεσσηνίας το 2011/2012.
Οι δυο τους θα αποτελέσουν τους δυο νέους Γενικούς αρχηγούς του συλλόγου για την νέα σεζόν, ενώ θα βρίσκονται και στην επιτροπή μεταγραφών μαζί με τον πρώην πλέον Γενικό αρχηγό κ.Ρεκκα Παναγιώτη που θα συνεχίσει στην διοίκηση σαν μέλος.
Ο κ.Μπιλάλης Αθανάσιος είναι γιος του αείμνηστου προέδρου της ομάδας μας Επαμεινώνδα Μπιλάλη και εργάζεται ως υπάλληλος στην ΔΕΗ Α.Ε.
Ο κ.Ρουμελιώτης Δημήτριος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείτε στο εμπόριο αυτοκινήτων.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. τους καλωσορίζει όλους στην ενιαία προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε το επίπεδο του αθλητισμού και του συλλόγου ψηλά”.