Τετάρτη, 14 Ιούλιος 2021 17:43

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Αραούχο, υπογράφει στην Ένωση

Γράφτηκε από τον

Ο Σέρχιο Αραούχο στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης πάτησε στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Θα περάσει αμέσως ιατρικά και θα υπογράψει στη συνέχεια με την Ένωση.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να προχωρήσουν τα διαδικαστικά, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ένωση. Μάλιστα, περίπου 40 οπαδοί της Ένωσης τον υποδέχθηκαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Αραούχο θα πάει αμέσως για ιατρικές εξετάσεις πριν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Ένωση, κάτι το οποπίο αναμένεται να συμβεί αύριο (15/7). "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου άλλη μία φορά", δήλωσε κατά την άφιξη του ο Αργεντινός επιθετικός.

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει απ' τις 7 Ιουλίου πως η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο είχε μπει στην τελική ευθεία της με τον πρόεδρο της Λας Πάλμας Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρες να συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασιστεί η πώληση του Αργεντινού στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεχόμενος και την πίεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, εν τέλει αποδέχθηκε την προσφορά της Ένωσης, η οποία πρόσφερε μάλιστα ένα ποσό το οποίο δεν είναι μικρό.