Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2013 20:55

Ο Μπριάκος μίλησε για τη βία στους Μεσσήνιους διαιτητές

Γράφτηκε από τον

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Θανάσης Μπριάκος. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ ΕΠΟ μίλησε στους μεσσήνιους διαιτητές για τη βία. Συγκεκριμένα το θέμα της ομιλίας ήταν "Η σχέση και η θέση του Διαιτητή σε κρούσματα βίας στους αγωνιστικούς χώρους». Αυτή είναι η πρώτη συγκέντρωση που διοργανώνει η  Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας με άτομα που εμπλέκονται άμεσα στη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα την προσεχή εβδομάδα με σκοπό την όσο το δυνατόν εξάλειψη της βίας από τα μεσσηνιακά γήπεδα.
Στην εκδήλωση στο Ενωσιακό Κέντρο βρέθηκαν πολλοί εν ενεργεία και μη διαιτητές,  το Δ.Σ. του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών, παρατηρητές, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Αριστείδης Σταθόπουλος και μέλη της Ενωσης.

Οι επόμενες εκδηλώσεις

Η δεύτερη συγκέντρωση θα γίνει αυτή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα  με θέμα « Η συμβολή του παρατηρητή αγώνα στην πρόληψη και  καταστολή κρουσμάτων βίας στους αγωνιστικούς χώρους», την οποία θα παρακολουθήσουν οι παρατηρητές αγώνων της Ένωσής. Ομιλητής  θα είναι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών Λεωνίδας Οικονομίδης.
Την επόμενη μέρα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα « Η θέση και η συμβολή του προπονητή απέναντι στα κρούσματα βίας στους αγωνιστικού χώρους», την οποία θα παρακολουθήσουν οι διπλωματούχοι προπονητές και μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας. Ομιλητής  θα είναι ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ Αριστοτέλης Μπατάκης.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ