Πέμπτη, 15 Ιούλιος 2021 10:18

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μαυρέα στο τεχνικό τιμ θέλει ο Αναστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μια απλή συζήτηση και τίποτε περισσότερο περιελάμβανε η συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντώνης Μαυρέας με τους Νίκο Αναστόπουλο και Γιώργο Ράλλη.

Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του προπονητή της Καλαμάτας Νίκου Αναστόπουλου, στην οποία παραβρέθηκε και ο παράγοντας της ομάδας Γιώργος Ράλλης. Το αντικείμενο συζήτησης ήταν να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της Μαύρης Θύελλας ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Αντώνης Μαυρέας.

Τέλος από Πανθουριακό

Ο έμπειρος προπονητής που εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Πανθουριακού, καθώς παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε σχετικά με το θέμα: “Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι παραιτήθηκα από τη θέση του προπονητή του Πανθουριακού για προσωπικούς λόγους. Οσον αφορά τη συνάντηση μου με τους κ.κ. Αναστόπουλο και Ράλλη, μετά από πρόσκληση του προπονητή της Καλαμάτας συναντήθηκα μαζί του και μιλήσαμε, ενώ παραβρέθηκε και ο κ. Ράλλης. Στη συζήτηση που κάναμε ο κ. Αναστόπουλος μου ζήτησε να είμαι συνεργάτης του στο προπονητικό τιμ της Καλαμάτας τη νέα χρονιά. Δεν είπαμε τίποτα περισσότερο και η συζήτηση μας έμεινε εκεί”.