Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021 11:02

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρώτη μεταγραφή ο Τιάγκο

Γράφτηκε από τον

Αργά χθες το απόγευμα η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόκτηση του Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Τιάγκο που είναι γνωστός με το παρατσούκλι Νάνι, είναι 23 ετών μεσοεπιθετικός, έχει ύψος 1.74 μ. και τη σεζόν που πέρασε αγωνιζόταν στην Επισκοπή, αντίπαλο της Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Νάνι, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Εστορίλ, όπου αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας της έως και το 2015. Τα επόμενα δύο χρόνια (2015-2017) αγωνίστηκε στην Κ19 της Ρίο Αβες, ενώ τη σεζόν 2017-2018 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κανέλα 2010. Μετά έπαιξε στην Αβες Β’ και ακολούθησε η Επισκοπή. Να σημειωθεί ότι ήταν ο ποδοσφαιριστης που πέτυχε το γκολ της Επισκοπής στο παιχνίδι του β’ γύρου με την Καλαμάτα, με το οποίο η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε 1-0.
Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του, που ανέβασε στο επίσημο σάιτ της η ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόχα Φερέιρα Τιάγκο, γνωστού στους Έλληνες φιλάθλους σαν Νάνι.
Ο Πορτογάλος 23χρονος δεξιός εξτρέμ αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Επισκοπή και συμφώνησε να έρθει στη Μαύρη θύελλα υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια”.