Τρίτη, 20 Ιούλιος 2021 17:24

Μαρτίνς: "Να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουμε για να προκριθούμε" (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού (20/7, 22:00, Novasports 1HD, Mega) τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δείξει προσοχή αν θέλει να προκριθεί.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νέφτσι Μπακού (20/7, 22:00, Novasports 1HD, Mega) για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και προσεκτική για να πάρει την πρόκριση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ τόνισε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει επιστρέψει και είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:
Για το αν βρίσκεται στο επίπεδο που ήθελε: "Η ομάδα είναι καλά, έχει δουλέψει πολύ. Αν λάβει κανείς υπόψη την περίοδο που βρισκόμαστε, είμαστε ικανοποιημένοι, υπάρχουν πράγμα να διορθώσουμε ακόμη. Για την εποχή που είμαστε, η ομάδα είναι σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο".

Για τον Βαλμπουενά και αν υπολογίζεται: "Ο Ματιέ είναι καλά, προπονείται εδώ και μία εβδομάδα με την ομάδα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, είμαστε ικανοποιημένοι και είναι έτοιμος γι' αύριο".

Για το αν η επιστροφή του κόσμου και το αήττητο στα προκριματικά είναι έξτρα κίνητρο: "Είναι μία συμβολική μέρα για την επιστροφή των φιλάθλων, το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Χωρίς τους φιλάθλους λείπει το πάθος και δεν είναι το ίδιο σαν θέαμα. Δουλεύουμε να προσφέρουμε ικανοποίηση στους φιλάθλους. Πρακτικά επίσης θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, μεγάλο μέρος των επιτυχιών οφείλεται σε αυτούς. Από μόνο του δεν είναι αρκετό χρειάζεται συγκέντρωση και αφοσίωση για να νικήσουμε το παιχνίδι".

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: "Νομίζω είναι σημαντικό, μία μεγάλη αλλαγή. Κατά καιρούς ευνοούσε τις μεγάλες ομάδες, αυτές με ποιότητα, ένα γκολ εκτός έδρας μπορεί να καθόριζε την πρόκριση. Στην παράταση καθόριζε ένα αποτέλεσμα. Οι μεγάλες ομάδες είχαν την ευκολία να κάνουν κάτι τέτοιο, ήταν μία προστασία για κάποιες ομάδες. Τα παιχνίδια θα γίνουν πιο ανταγωνιστικά και ίσα ανεξαρτήτως θέσεως των ομάδων".

Για τη Νέφτσι, αν έχει γίνει μελέτη: "Φυσικά και συγκεντρώνομαι περισσότερο στη δική μου ομάδα, αλλά έχω μελετήσει τη Νέφτσι. Είναι ποιοτική ομάδα, έχει διεθνείς απ' το Αζερμπαϊτζάν, παρακολούθησα και τα δύο παιχνίδια με τη Ντιναμό. Είναι μία ομάδα που αξίζει το σεβασμό μας. Θεωρητικά θα πουν ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε ο Ολυμπιακός που όλοι γνωρίζουμε για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας απ' το Μπακού".

Πηγή: sport24.gr