Τετάρτη, 21 Ιούλιος 2021 11:01

Με Καλόμαλο στον πάγκο ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Καλόμαλος είναι ο νέος προπονητής του Πανθουριακού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αντώνη Μαυρέα.

Ο 45χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του φιλόδοξου συλλόγου, που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ τοπική. Ο Καλόμαλος εργαζόταν μέχρι πρότινος στον Πάμισο, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία και φέτος τον οδήγησε στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όπου οι Νησιώτες δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.
Ο Καλόμαλος ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από τον Πανιώνιο στον οποίο έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα και μετά από δύο χρόνια ανέλαβε προπονητής του Εθνικού. Στο Μελιγαλά κάθισε για 1,5 χρόνο. Ακολούθησε η Σπερχογεια στην οποία παρέμεινε 3,5 χρόνια παίρνοντας το πρωτάθλημα στην Α1 τοπική. Και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον Πάμισο. Ο Καλόμαλος σε συνεργασία με τη διοίκηση προχωρούν τον σχεδιασμό και ήδη ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή.

Πρώτη μεταγραφή ο Κωνσταντακόπουλος

Ο λόγος για τον έμπειρο τερματοφύλακα του Α.Ο. Διαβολιτσίου Τάσο Κωνσταντακόπουλο, που αναμένεται να έχει και πάλι συμπαίκτη τον Βασίλη Αθανασόπουλο, καθώς ο ικανός επιθετικός του ΑΟΔ βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει στον Πανθουριακό.