Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 12:14

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Με Λίτσα στον πάγκο και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

Με την ίδια γνωστή και πετυχημένη συνταγή θα πορευτεί ο Τέλλος Αγρας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Στον προεδρικό θώκο παρέμεινε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και μαζί του στη διοίκηση βρίσκονται γνωστά πρόσωπα που ήταν και στο περσινό συμβούλιο. Στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Δημήτρης Λίτσας, μιας και υπήρχε εκατέρωθεν εμπιστοσύνη και εκτίμηση.
Ξεκινώντας από τα διοικητικά να αναφέρουμε πως το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι 14μελες, με τον Αγγελόπουλο να συνεχίζει για τρίτη χρονιά στην προεδρία.

Η σύνθεση του συμβουλίου

Η σύνθεση του συμβουλίου είναι η εξής:
Παναγιώτης Αγγελόπουλος (πρόεδρος), Γιώργος Παπαχριστοφίλου (α’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Πρεβεζάνος (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Λάππας (γενικός γραμματέας), Κώστας Μίχος (γενικός γραμματέας), Βασίλης Καραχούντρης (γενικός αρχηγός), Γιώργος Πατρινέλης (γενικός αρχηγός), Νίκος Καμπύλης (γενικός αρχηγός), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (ταμίας), Δημήτρης Διακουμόπουλος (έφορος υλικού), Γιάννης Βασιλόπουλος (μέλος), Κώστας Κατριτσής (μέλος), Σπύρος Λυμπερόπουλος (μέλος), Γιώργος Βαρβατσούλης (μέλος).
Αξίζει να αναφέρουμε πως στη διοίκηση συμμετέχουν και δύο πρώην πρόεδροι των “ερυθρολεύκων”, οι Κώστας Κατρίτσης και Βασίλης Καραχούντρης.
Νέο πρόσωπο στο διοικητικό σχήμα είναι ο Γιώργος Παπαχριστοφίλου.
Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Λίτσα και οι δύο πλευρές δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια για ένα ακόμη χρόνο.
Με τον 40χρονο τεχνικό στον πάγκο η ομάδα των Γαργαλιάνων έκανε πέρυσι το καλύτερο ξεκίνημα των 10 και πλέον χρόνων (5η θέση μετά από 7 αγωνιστικές), όμως παρότι υπήρχαν γερές βάσεις και προσδοκίες, το πρωτάθλημα διακόπηκε άδοξα λόγο κορονοϊού την 7η αγωνιστική.
Στόχος τη νέα σεζόν είναι να δημιουργηθεί και πάλι ένα υγιές και ανταγωνιστικό σύνολο, που θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στο ντόπιο υλικό, χωρίς να λείπουν βέβαια ορισμένες ποιοτικές προσθήκες.
Ετσι άμεσα οι διοικούντες σε συνεργασία με τον Δημήτρη Λίτσα θα ξεκινήσουν επαφές για τις ανανεώσεις και για ορισμένες μεταγραφές που θα γίνουν σε καίριες θέσεις.