Πέμπτη, 22 Ιούλιος 2021 16:15

Παππούς 100 ετών κρατάει χειρόγραφες σημειώσεις για κάθε γκολ του Μέσι!

Γράφτηκε από τον
Παππούς 100 ετών κρατάει χειρόγραφες σημειώσεις για κάθε γκολ του Μέσι!

Ο Ερνάν Μαστράνγκελο, ένας παππούς 100 ετών στην Αργεντινή, έγινε viral κρατώντας για χρόνια χειρόγραφες σημειώσεις για σχεδόν κάθε γκολ που σκόραρε ο Λιονέλ Μέσι.

Επαγγελματίας κατασκευαστής σοκολάτας, έκανε χόμπι του να παρακολουθεί κάθε ένα από τα γκολ του Αργεντινού επιθετικού, κάτι που ανακοίνωσε ο εγγονός του, Χούλιαν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας τη φαντασία των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Μέσι. Μάλιστα ο Μέσι, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την Αργεντινή, ηχογράφησε και του έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα-βίντεο.
«Ήθελα να είχα σημειώσει όλα τα γκολ που πέτυχε ο Μέσι» δήλωσε ο Μαστράνγκελο στο Reuters. «Τον παρακολουθούσα πάντα, τα παιχνίδια του και, αν δεν είχα χρόνο να το κάνω εγώ, ο εγγονός μου θα μου έλεγε γι' αυτά». Ο Ερνάν Μαστράνγκελο, που δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα ή υπολογιστές, έγραφε σε φύλλα χαρτιού το όνομα της αντίπαλης ομάδας, την ημερομηνία και τον αριθμό των γκολ, καταγράφοντας έτσι περισσότερα από 700 τέρματα που έχει σημειώσει ο Μέσι στη διάρκεια της έως τώρα καριέρας του. Του αρέσει να παρατηρεί τις σημειώσεις του με τη βοήθεια ενός μεγεθυντικού φακού. Όταν η ιστορία έγινε γνωστή στο Μέσι, σχεδόν στα μισά του Κόπα Αμέρικα, ο εγγονός του Μαστράνγκελο έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν συγγενή του διάσημου αστέρα για να τον ευχαριστήσει και να στείλει το βίντεο.
«Γεια σου Ερνάν, προφανώς η ιστορία σου ήρθε σε εμένα. Μου φαίνεται τρελό που έχεις κρατήσει τα γκολ μου με αυτόν τον τρόπο. Ήθελα να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και να σε ευχαριστήσω γι' αυτό που κάνεις» είπε ο Μέσι. Στο σπίτι του, στα βόρεια προάστια του Μπουένος Αϊρες, ο Μαστράνγκελο ένιωσε έκπληξη και συγκίνηση όταν έλαβε το μήνυμα.
«Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, στους οποίους ο Μέσι είπε κάτι τέτοιο» είπε.