Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 18:20

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ολοι οι νέοι παίκτες στη λίστα για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ροβανιέμι

Γράφτηκε από τον

Ολα τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα δήλωσε ο Αστέρας Τρίπολης στη λίστα της UEFA, ενόψει των δύο αγώνων με τη Ροβανιέμι, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά την 25άδα της αρκαδικής ομάδας απαρτίζουν οι Θανάσης Παντελιάδης, Χουάν Μανουέλ Μουνάφο, Πάμπλο Μάσα, Φερνάντο Ουσέρο, Χερόνιμο Μπαράλες, Μάρτιν Ρόλε, Νίκολας Αλμπέρτο Φερνάντες, Γιώργος Ζησόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Καλίφα Σανκαρέ, Ρίτσι Κιτόκο, Αναστάσιος Τσοκάνης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Μπράιαν Εμάνουελ Λούι, Ντορίν Γκόιαν, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, Γιώργος Μπαντής, Ζίγκι Μπαντιμπανγκά, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κόκκαλης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Έντερσον Τορμένα, Αναστάσιος Παπαχρήστος, Βασίλης Μηλιώτης.
Στο μεταξύ, οριστικοποιήθηκαν οι ώρες διεξαγωγής των δύο αγώνων με τη Ροβανιέμι. Το πρώτο ματς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (17/7) στην πόλη Ούλου, θα αρχίσει στις 19:00, ενώ η ρεβάνς στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα γίνει στις 24/7 στις 21:00.

Ικανοποιημένος
ο Βεργέτης

Ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του, αφού εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την προετοιμασία που έγινε στην Αυστρία, δήλωσε ενόψει των δύο αγώνων με τη φινλανδική ομάδα: «Τους περιμένουμε με ανυπομονησία και ελπίζουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από την ημέρα που κληρωθήκαμε με τη Ροβανιέμι, το προπονητικό τιμ του Αστέρα άρχισε να αναλύει την αντίπαλο, να συλλέγει πληροφορίες και να παρακολουθεί αγώνες, αφού αυτή την περίοδο η Ροβανιέμι είναι σε φουλ αγωνιστική δράση. Η Ροβανιέμι έχει ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και έχει μία καλή οργάνωση στο παιχνίδι της. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο παιχνίδι, για να πάρουμε ένα σκορ που θα μας εξασφαλίζει κάτι καλό. Με καλή αμυντική οργάνωση και με αξιοποίηση των επιθετικών μας ευκαιριών, θα φροντίσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
Ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε και για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αυτές που έγιναν και αυτές που πρόκειται να γίνουν: «Οι φετινές μεταγραφές έχουν ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Πέρα από το αγωνιστικό τομέα, είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και συνεργάσιμοι, έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά στην ομάδα, κερδίζοντας την εκτίμηση και την αποδοχή από όλους τους συμπαίκτες τους. Όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ο καθένας για να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα και όλοι μαζί για να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Όσον αφορά επόμενες μεταγραφές, είμαστε στην αναζήτηση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στην ομάδα και θα μας δώσουν παραπάνω λύσεις. Ευελπιστούμε πώς μόλις τελειώσει η μεταγραφική περίοδος θα έχουμε καταλήξει».