Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 15:19

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει για 5η σεζόν στον πάγκο ο Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει για 5η σεζόν στον πάγκο ο Χριστόπουλος

Αρχίζουν σιγά-σιγά στο Μεσσηνιακό το κτίσιμο της ομάδας που θα συμμετάσχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣΜ τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Από τις πρώτες κινήσεις της διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σταύρο Χριστόπουλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προπονητική θα βρίσκεται στον πάγκο για 5η συνεχόμενη χρονιά. Ηδη σε συνεργασία μαζί του, παράγοντες του Μεσσηνιακού έχουν προχωρήσει στο κτίσιμο της ομάδας και το ξεκίνημα έχει γίνει με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Στόχος είναι να μείνουν όλα τα παιδιά και μετά να προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης. Για την ώρα τα περισσότερα παιδιά δείχνουν ενδιαφέρον να συνεχίσουν, ενώ από τις πρώτες ανανεώσεις είναι αυτή του 30χρονου επιθετικού Νίκου Μουλιάτου.
Από εκεί και πέρα θα γίνουν 4 μεταγραφές, όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα αποκτηθεί ένας παίκτης σε κάθε γραμμή, καθώς επίσης και ένας τερματοφύλακας.

Τα έργα τον Σεπτέμβριο

Το γήπεδο του Μεσσηνιακού θα κλείσει το Σεπτέμβριο αν όλα τα πράγματα κινηθούν βάση του προγραμματισμού για την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα, καθώς θα μπει συνθετικός τάπητας πιστοποιημένος από την UEFA. Αυτό θα είναι ένα ξεκίνημα από μια σειρά έργων που έχει προγραμματίσει να κάνει η περιφέρεια Πελοποννήσου. Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού αναζητούν λύση στο γηπεδικό όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.