Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 15:55

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέλος μετά από 10 χρόνια ο Παναγιώτης Μπιζίμης!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ: Τέλος μετά από 10 χρόνια ο Παναγιώτης Μπιζίμης!

Παρελθόν από την Ακαδημία Πάμισος μετά από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας αποτελεί ο προπονητής Παναγιώτης Μπιζίμης.

Ο έμπειρος προπονητής αποχώρησε από την ομάδα, έχοντας διατηρήσει καλές σχέσεις τόσο με τους παράγοντες της ομάδας, αλλά και τους συνεργάτες του προπονητές Βαγγέλη Κουρεντζή, Βασίλη Πολυχρόνη, αλλά και την Γιάνν Χαραλαμποπούλου.
Ο Γιώργος Καπερώνης, που έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και παράγοντας της ομάδας μιλώντας στην “Ελευθερία”, σημείωσε ότι: “Ο Παναγιώτης Μπιζίμης μετά από 10 χρόνια αποχώρησε από την ομάδα. Η λύση της συνεργασίας μας ήταν φιλική και από κοινού. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε άριστη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι αποφασίσει να κάνει”.
Ο Παναγιώτης Μπιζίμης στη σελίδα του στο facebook για την αποχώρηση του από την Ακαδημία Πάμισος ανέφερε: “Μετά από 10 χρόνια ο Μπιζίμης Τάκης αποχώρησε από την Ακαδημία Πάμισος. Ενα μεγάλο κεφάλαιο για την Ακαδημία ως 1ος προπονητής και Υπεύθυνος Ακαδημίας κλείνει. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Κουρεντζή Βαγγέλη και Πολυχρόνη Βασίλη. Μόνος του κανείς δεν μπορεί να κάνει πολλά. Είναι άξιοι και οι δύο. Η Επιτυχία σε μία Ακαδημία είναι οι συνεργάτες και η οργάνωση και εδώ θα σταθώ στην τεράστια βοήθεια της κ. Γιάννας Χαραλαμποπούλου...”.