Σάββατο, 24 Ιούλιος 2021 10:44

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διπλή ενίσχυση με Κόκκορη και Σκεντεράι

Γράφτηκε από τον

Ημέρα μεταγραφών ήταν η χθεσινή για την Καλαμάτα, καθώς το μεσημέρι έδωσε τα χέρια με τον Αριστείδη Κόκκορη και ακολούθησε το βράδυ ο Αντριάνο Σκεντεράι.

Ο πρώτος είναι 23 ετών και ο Σκεντεράι 21, αμφότεροι μεσοεπιθετικοί, όπως και ο Νάνι, που είχε ανοίξει το “χορό” των μεταγραφών. Ο Κόκκορης έκανε φέτος πολύ καλό πρωτάθλημα με την Καβάλα στον βόρειο όμιλο της Football League, ενώ σημαντική προσθήκη θεωρείται και ο Σκεντεράι, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και φέτος ήταν στον Ιάλυσο. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν χθες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ώστε να υπογράψουν.
“ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστείδη Κόκκορη. Ο 23χρονος εξτρέμ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Καβάλα, ενώ προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Ν.Π.Σ. Βόλος, Παναιτωλικός, Παναιγιάλειος και ο Οθέλλος Αθηαίνου (Κύπρος).

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση για τον Κόκκορη, ενώ για τη συμφωνία με τον Σκεντεράι η ΠΑΕ αναφέρει:
“ Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αντριάνο Σκεντεράι. Ο 21χρονος πολυσύνθετος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε υγεία και να βγάλει και στην ομάδα μας το πάθος και τον δυναμισμό που επέδειξε σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ιαλυσο που ήταν οι προηγούμενες ομάδες του”. Με τις δύο χθεσινές προσθήκες η “Μαύρη Θύελλα” έφθασε τα τρία νέα πρόσωπα και έπεται συνέχεια μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς οι ιθύνοντες βρίσκονται σε επαφές με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους.

Στην Ε.Ε.Α ο φάκελος για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Παράλληλα στην Καλαμάτα περιμένουν τα ευχάριστα νέα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όσον αφορά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Ο φάκελος έχει ήδη σταλεί στην Ε.Ε.Α. και στη μεσσηνιακή ομάδα εκτιμούν ότι θα εγκριθεί, αφού έχει καλυφθεί τόσο το μετοχικό κεφάλαιο, όσο και η εγγυητική επιστολή από τον πρόεδρο Γιώργο Πρασσά. Οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Αυγούστου να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο, αλλά στη "Μαύρη Θύελλα" έκαναν άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και είναι έτοιμοι να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής.