Κυριακή, 25 Ιούλιος 2021 10:47

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζεται για 5η σεζόν η συνεργασία με Αίαντα

Γράφτηκε από τον

Για 5η σερί χρονιά θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμάτας και τον Αίαντα.

Οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει συνεργασία με σκοπό την αξιοποίηση και ανάδειξη των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Από τον Αίαντα που μαθαίνουν βήμα-βήμα τα μυστικά του ποδοσφαίρου προχωρούν και φτάνοντας στην επιθυμητή ηλικία ανεβαίνουν στον Απόλλωνα και εξελίσσονται. Μέσα από τις δύο ομάδες έχουν αναδειχθεί αρκετοί παίκτες που στη συνέχεια φεύγουν είτε για την Καλαμάτα, είτε για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Σε αυτό σημαντική είναι η τεχνική καθοδήγηση των νεαρών αθλητών από τους προπονητές Γιάννη Σακελλαρόπουλο, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, Θεόδωρο Σακκά και Παναγιώτη Κουτίβα, με τους δύο τελευταίους να έχουν αναλάβει το κομμάτι που αφορά τους τερματοφύλακες.
Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας και τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι μια αρκετά ανταγωνιστική και υπολογίσιμη ομάδα με αρκετούς νεαρούς αθλητές στο έμψυχο δυναμικό του.
Ηδη έχει ξεκινήσει το κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, με τους περισσότερους παίκτες που αποτέλεσαν το βασικό κορμό των δύο προηγούμενων ετών να έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους. Σε αυτούς δεν θα βρίσκεται ο Νίκος Περιβολάρης, ο οποίος αποχώρησε και αναμένεται να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.
Εκτός από τις ανανεώσεις έχουμε και δύο επιστροφές, καθώς στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκονται οι Ανδρέας Ακριστινέι και Γιάννης Γιακουμής, οι οποίοι είχαν δοθεί στον Πάμισο με τη μορφή δανεισμού.
Επίσης θα προωθηθούν από τον Αίαντα 7 με 8 νεαροί παίκτες, καθώς και όσοι παίκτες αποκτηθούν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις κινήσεις ενίσχυσης και μένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί η απόκτηση τους. Πρόκειται για δύο παίκτες που αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή και έναν στο χώρο της άμυνας.
Από τον Απόλλωνα αποχώρησαν δύο νεαροί παίκτες, οι οποίοι θα ενταχθούν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα Κ19 της Καλαμάτας. Ο λόγος για τους επιθετικούς Γιώργο Μούζο (18 ετών) και Αχιλλέα Γκότση (17 ετών).
Στις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία με ένα γκρουπ 17-18 ατόμων, των πιο νεαρών και μετά όταν η ΕΠΣ Μεσσηνίας ανακοινώσει την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.
Ο Απόλλωνα θα χρησιμοποιήσει και την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν για έδρα του, το δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος.
Σε ότι αφορά τα διοικητικά, ο ιστορικός σύλλογος θα πορευτεί και την χρονιά που ακολουθεί με το ίδιο συμβούλιο, αφού σύμφωνα με το καταστατικό, στο τέλος της επόμενης σεζόν θα γίνουν εκλογές.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ