Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2021 16:06

ΣΠΕΡΧΟΓΕIA: Συνεχίζει με Μπουραντώνη στον πάγκο και ίδια διοίκηση

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο η Σπερχογεία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.


Ξεκινώντας από το διοικητικό κομμάτι, έχει παρθεί η απόφαση να παραμείνουν στη θέση τους όλα τα μέλη και να ολοκληρώσουν τη θητεία τους τη προσεχή αγωνιστική χρονιά.
Το ίδιο έχει αποφασιστεί και για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, εκεί όπου παραμένει προπονητής ο Σωτήρης Μπουραντώνης, καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Σίγουρα θα γίνουν και κάποιες κινήσεις ενίσχυσης, αλλά σε θέσεις που έχει ανάγκη σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε η ομάδα στα παιχνίδια που έγιναν μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα.
Οι παράγοντες της Σπερχογείας είχαν την προηγούμενη εβδομάδα επαφές με κάποιους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Στόχος είναι να αποκτηθούν 4-5 παίκτες σε θέσεις που διαπιστώθηκε ότι είχε ανάγκη η ομάδα.
Ο αντιπρόεδρος των “ταύρων” Τάσος Λάμιας, μιλώντας για τα παραπάνω, δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Με τον προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη έχουμε έρθει σε συμφωνία για 2η σεζόν και όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε πέρσι να ολοκληρώσουμε φέτος τη χρονιά. Πιστεύουμε να πάνε όλα καλά και όλοι μαζί διοίκηση, προπονητής και παίκτες να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει πέρσι, να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία και να τερματίσουμε σε υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα”.
Σε ότι αφορά το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν μας είπε: “Από τους βασικούς παίκτες θα παραμείνουν όλοι και θα ενισχύσουμε την ομάδα σε θέσεις που έχει ανάγκη. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρία στην Α’ τοπική. Θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν 4 με 5 παίκτες. Εχουμε κάνει κάποιες επαφές σε συνεργασία με τον προπονητή και είμαστε κοντά στο να κλείσουμε τις μεταγραφές και να ενισχύσουμε την ομάδα στα κενά που φάνηκαν πέρσι στο διάστημα που έγινε το πρωτάθλημα”.
Από εκεί και πέρα οι παράγοντες έχουν κάνει και άλλες κινήσεις που αφορούν το γήπεδο. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Τάσος Λάμιας: “Εχει γίνει επικοινωνία μελών της διοίκηση με τον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Καλαμάτας για να δοθεί λύση σε κάποια προβλήματα που υπάρχουν. Ενα από αυτά είναι η τοποθέτηση και άλλων λαπτήρων γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμός στο γήπεδο. Επίσης έχουμε ζητήσει να επισκευαστεί και η περίφραξη του γηπέδου. Εδώ να προσθέσω ότι η διοίκηση έχει αναθέσει σε άτομα να κάνουν την καθαριότητα όλων των χώρων του γηπέδου”.