Κυριακή, 13 Ιούλιος 2014 19:57

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ανεβάζει ρυθμούς εν όψει Ροβανιέμι

Γράφτηκε από τον

Μετά το ρεπό του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο, προκειμένου να συνεχιστεί η προετοιμασία εν όψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού με την Φινλανδική Ροβανιέμι στο Ουλού την Πέμπτη 17 Ιουλίου (19.00 ώρα Ελλάδας).


Ο Βεργέτης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής που ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό διπλό» στο μισό γήπεδο, βλέποντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείχνουν ιδιαίτερη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της προπόνησης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Έντερσον Τορμένα , ενώ ο Τάσος Μπακασέτας αποχώρησε για προληπτικούς λόγους από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη βουβωνική χώρα.
Η σημερινή προπόνηση του Αστέρα είχε και πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, που ήθελαν να παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση στην Τρίπολη μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Μερικοί από αυτούς μάλιστα ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας στο τέλος της προπόνησης.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις και την Τετάρτη η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Φινλανδία.