Σάββατο, 31 Ιούλιος 2021 13:28

SUPER LEAGUE 2: Δεν πέρασε το αίτημα των ανανεώσεων!

Γράφτηκε από τον

Ασχημα νέα για την Καλαμάτα και τις περισσότερες ομάδες της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είπε “όχι” στο αίτημα της Super League 2 να επιτραπούν οι ανανεώσεις στις ΠΑΕ, που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Το αίτημα που είχε καταθέσει η διοργανώτρια αρχή αφορούσε τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια των οποίων έληγαν στις 30 Ιουνίου. Η ΕΕ της Ομοσπονδίας δεν το ενέκρινε όμως. στη χθεσινή της συνεδρίαση. Κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τις ομάδες που έχουν περιορισμό στις μεταγραφές λόγω της μη αδειοδότησης.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής: “ Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.
Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.
Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.
Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.
Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ