Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 14:50

Ο Αργυρόπουλος στον πάγκο του Εθνικού Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιώργο Αργυρόπουλο στον πάγκο του θα πορευτεί ο Εθνικός Μελιγαλά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Ηλίας Μουρούσιας συναντήθηκε με τον Γιώργο Αργυρόπουλο και μετά από συζήτηση που είχαν συμφώνησαν να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Για πρώτη φορά θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Μελιγαλά. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Πάμισο, Σπερχογεία, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου και την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Ομόνοια.
Για τη συνεργασία του με τον Εθνικό, η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή κ. Αργυρόπουλου Γιώργου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022.
Ο κ. Αργυρόπουλος την περσινή περίοδο ήταν προπονητής της Ομόνοιας ενώ έχει προπονήσει και ομάδες όπως ο Πάμισος Μεσσήνης, Σπερχογεία, Πανθουριακός κ.α έχοντας κατακτήσει και αρκετούς τίτλους μαζί τους, ενώ να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί για την ομάδα μας.
κ. Γιώργο καλώς ήλθες στην οικογένεια του Εθνικού και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία”.

Κυκλοφορούν οι κάρτες μέλους

Από σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους που στόχο έχουν την οικονομική στήριξη της ομάδας.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: “Στην κυκλοφορία τίθενται από Δευτέρα 02.07.2021 οι κάρτες μέλους της ομάδας μας με μεγάλες παροχές και βεβαίως το δικαίωμα παρακολούθησης όλων των εντός έδρας αγώνων του συλλόγου!
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ…
κάνε εγγραφή εδώ: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSd2_DjzF5n.../viewform
#ethnikosmeligalafc #tum #kartamelous”.