Δευτέρα, 02 Αύγουστος 2021 19:03

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Πρώτη συγκέντρωση στις 23 Αυγούστου

Γράφτηκε από τον

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα έχει οριστεί να γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Βλαχόπουλου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα, οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Πεφάνη έχουν αρχίσει να κτίζουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Ηδη έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και με κάποιους έχουν προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας. Συγκεκριμένα στο Βλαχόπουλο θα αγωνίζονται και τη νέα περίοδο οι Σπύρος Λυσσάρης, Βασίλης Γιάνναρης, Νίκος Βασιλόπουλος, Βασίλης Ρηγόπουλος, Παναγιώτης Γαλίτης, ενώ έχουν ανανεώσει και τα παιδιά που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από το χωριό. Ο μόνος παίκτης που έχει αποχωρήσει είναι ο Βαγγέλης Καπακλής. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον έμπειρο μέσο Παναγιώτη Τσώνη, αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα ή θα αποχωρήσει.
Από εκεί και πέρα στην ομάδα έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με κάποιους παίκτες ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό. Οπως λένε στο Βλαχόπουλο, πρόκειται για 3 παίκτες από το πάνω ράφι, με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να πάρουν τα δελτία τους από τις ομάδες που έπαιζαν ώστε να επισημοποιηθεί η μεταγραφή τους. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή, καθώς έχει αποκτήσει τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Εμμανουήλ.
Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, η ομάδα εκτός του ότι θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής, θα δηλώσει συμμετοχή και στο κύπελλο, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση έχει θέσει σε κυκλοφορία και τις κάρτες διαρκείας που σκοπό έχουν την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Σχετικά με αυτό η διοίκηση αναφέρει: “Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί και οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε συνεργασία με την tum.gr με πολλά προνόμιά προς τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ