Τρίτη, 03 Αύγουστος 2021 16:31

Καλλιθέα: Νέος μεγαλομέτοχος, νέος προπονητής!

Γράφτηκε από τον

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Άντριου Λ. Μπάρογουεϊ κατέχει το 90% των μετοχών της ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Βόκολος για προπονητής στην ομάδα του «Ελ Πάσο».

Άλλαξε χέρια η ΠΑΕ Καλλιθέα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι ο Αμερικάνος επιχειρηματίας Άντριου Λ. Μπάρογουεϊ κατέχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

O Άντριου Μπάρογουεϊ ασχολούνταν διοικητικά με τον αθλητισμό στις ΗΠΑ, όπου ήταν ο μεγαλομέτοχος των Arizona Coyotes, ομάδας χόκεϊ που συμμετέχει στο NHL, παραχωρώντας το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού του το 2019.

Το deal έχει ολοκληρωθεί εδώ και πολύ καιρό με κομβικό πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις, έναν Έλληνα ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της ΕΠΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η νέα διοίκηση έχει συμφωνήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Κύργιας που πέρσι ήταν στον Ιωνικό, αλλά και με προπονητή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο διάδοχος του Γιάννη Τάτση θα είναι ο Λεωνίδας Βόκολος με τον οποίο υπάρχει εδώ και καιρό προφορική συμφωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

   1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ