Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2021 15:37

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Ξεκίνημα στις μεταγραφές με Παλιά

Γράφτηκε από τον

Ξεκίνημα στις μεταγραφές με δυναμικό τρόπο για τον ΠΑΣ Ράχης που ετοιμάζεται για την δεύτερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η καλαματιανή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτέμη Παλιά. O 35χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ έπαιξε πέρυσι στην ΑΕΚ Καλαμάτας και έρχεται να προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του συλλόγου.

Στο παρελθόν ο Παλιάς έχει αγωνιστεί σε Ακρίτα Κορώνης, Ολυμπιακό Ανάληψης, Ομόνοια και Μιλτιάδη, ενώ την περίοδο 2018-19 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α' τοπική με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου.
“Αρτέμη σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”, αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση της Ράχης.

Εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ

Επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως ο ΠΑΣ Ράχης κατόρθωσε να εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μιας και εγκρίθηκε ο φάκελος με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν. Πρόκειται σαφώς για μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης του καλαματιανού συλλόγου που μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής.

Νέος γενικός αρχηγός ο Τάτσης

Επίσης νέος γενικός αρχηγός της ομάδας και εκπρόσωπος στην ΕΠΣ Μεσσηνίας θα είναι ο Χρήστος Τάτσης. O κ. Τάτσης την τελευταία τριετία έχει διατελέσει παρατηρητής αγώνων στα Μεσσηνιακά γήπεδα, ενώ από το 2005 έως και το 2007 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Π.Α.Σ. Γιάννενα.