Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2021 21:03

ΒΟΜΒΑ: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το διαζύγιο με Μέσι!

Γράφτηκε από τον
ΒΟΜΒΑ: Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το διαζύγιο με Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα έριξε τη... βόμβα του αιώνα ανακοινώνοντας πως ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της!

Έπεσε η βόμβα του καλοκαιριού, η βόμβα του αιώνα, ίσως η μεγαλύτερη… βόμβα στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει για πρώτη φορά από τον σύλλογο, αφού δεν θα του γίνει ανανέωση του συμβολαίου του!
Πρόκειται για εξέλιξη με την οποία είχαν προϊδεάσει πολλά Μέσα και δημοσιογράφοι, αλλά κανείς δεν περίμενε τόσο άμεση εξέλιξη! Κάπως έτσι, το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστικό και ο κόσμος πρέπει πλέον να προετοιμαστεί για να δει τον Λιονέλ Μέσι με άλλη φανέλα πέραν της Μπαρτσελόνα!
H Mπαρτσελόνα στην… ιστορική αυτή ανακοίνωση αναφέρει πως αρχικά υπήρχε συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως αυτό δεν θα συμβεί για οικονομικούς και άλλους λόγους!
«Παρά το γεγονός ότι Μπαρτσελόνα και Μέσι είχαν φτάσει σε μία αρχική συμφωνία και η ξεκάθαρη επιθυμία των δύο πλευρών να υπογράψουν σήμερα ένα νέο συμβόλαιο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εξαιτίας των αυστηρών οικονομικών κανονισμών που έχει θέσει η La Liga.
Ως αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, ο Μέσι δεν μπορεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές αισθάνονται λυπημένες που δεν ευοδώθηκε η συνέχεια της συνεργασίας τους. Η Μπαρτσελόνα εγκάρδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μέσι για την αμέριστη συμβολή του στο να μεγαλώσει ως σύλλογος και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρουν οι Καταλανοί.
Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί τη ζωντανή ιστορία των Καταλανών, έχοντας διαρκεί παρουσία στην ανδρική ομάδα από το 2004 και έπειτα! Έχει καταγράψει 778 εμφανίσεις, μετρώντας 672 γκολ και 305 ασίστ, όντας ο ρέκορντμαν στην ιστορία του συλλόγου και της La Liga σε δεκάδες κατηγορίες! Με τους «μπαλουγκράνα» έχει σηκώσει 10 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 7 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 4 Champions League, 3 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Πηγή: www.sport-fm.gr