Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 12:41

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει στην προεδρία ο Γιώργος Βλαχάκης

Γράφτηκε από τον

 

Σε σώμα συγκροτήθηκε την Παρασκευή το βράδυ η νέα διοίκηση του Παμίσου, με τον Γιώργο Βλαχάκη να παραμένει στη θέση του προέδρου.

Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από 12 πρόσωπα και αξιοσημείωτο είναι πως επιστρέφει στη διοίκηση των νησιωτών, ως δεύτερος αντιπρόεδρος, μετά από λίγα χρόνια ο Γιώργος Πετρουλάκης, που είχε διατελέσει πρόεδρος του Παμίσου και ήταν επί σειρά ετών σε συμβούλια της ομάδας της Μεσσήνης.
Αναλυτικά το διοικητικό συμβούλιο του Παμίσου μετά από ομόφωνη απόφαση έχει ως εξής:
Γιώργος Βλαχάκης (πρόεδρος), Παναγιώτης Φιλόπουλος (α’ αντιπρόεδρος),
Γιώργος Πετρουλάκης (β’ αντιπρόεδρος), Αριστείδης Καπερώνης (γ’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Πετρόπουλος (γενικός γραμματέας), Νίκος Ούτσικας (ειδικός γραμματέας), Αποστόλης Λαμπρόπουλος (ταμίας), Αγγελική Μαντά, Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, Σταύρος Βόλαρης, Περικλής Τσικρικός, Μίλτος Ρούτσης (μέλη).
Επίσης ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου υπεύθυνος γραφείου τύπου και α’ γενικός αρχηγός θα είναι ο Γιώργος Καπερώνης και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και β’ γενική αρχηγός η Αγγελική Μαντά.
Ο Πάμισος επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική Μεσσηνίας μετά από το σύντομο πέρασμα από τη Γ’ εθνική κατηγορία. Πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης είναι να βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα, μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Καλόμαλο που κάθισε στον πράσινο πάγκο τα δύο τελευταία χρόνια.