Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 14:48

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δυνάμωσε στην επίθεση με Κάνιστρα

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Δυνάμωσε στην επίθεση με Κάνιστρα

Αρκετά δυνατός θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ακρίτας Κορώνης που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Καταρχάς στον πάγκο της ακριτικής ομάδας συνεχίζει ο Σπύρος Τσίκινης. Ο νησιώτης προπονητής παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο του Ακρίτα, με τις δύο προηγούμενες χρονιές πάντως να είναι... κουτσουρεμένες εξαιτίας του κορονοϊού.

Ανανέωσαν όλα τα... βαριά χαρτιά

Οσον αφορά το ρόστερ το σημαντικό είναι πως έχουν ανανεώσει όλα τα... βαριά χαρτιά της ομάδας και αυτό είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του Σπύρου Τσίκινη. Έμπειροι παίκτες όπως οι Παναγιώτης Τσιμικλής, Αγγελος Μπίζος, Στέλιος Σπανός, Ηλίας Μερκούρης, Τάσος Μάραντος, Κώστας Μουτζούρης συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Κορώνης.
Εκκρεμότητα υπάρχει ακόμη με τους τερματοφύλακες Σταθά και Σακκά και τον μεσοαμυντικό Ιμεράσι.
Οσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, η πρώτη μεταγραφική κίνηση έγινε με την απόκτηση του Φάνη Κάνιστρα. Ο έμπειρος επιθετικός που αποχώρησε από τον Πάμισο και έχει περάσει από πολλές ομάδες, θα ενισχύσει την ομάδα της Κορώνης και θα αποτελέσει την αιχμή του... δόρατος τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Κλεισμένος ο Φέστας

Ακόμη στόχος είναι να γίνουν άλλες 2-3 μεταγραφές, με τις επαφές να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.
Ηδη κλεισμένος είναι ο αμυντικός Σταμάτης Φέστας που αποχώρησε από τον Εθνικό Μελιγαλά και αναμένεται η μεταγραφή του να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.
Οσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 23 Αυγούστου.