Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 13:47

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Λίγες και καλές μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Πρωταθλητισμό θα κάνει τη νέα σεζόν στην Α' τοπική ο Μεσσηνιακός. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αναδειχθεί και πρωταθλητής των μεταγραφών. Οι άνθρωποι των "πρασίνων" τονίζουν ότι θα γίνουν και λίγες και καλές προσθήκες, αφού υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί μικροί σε ηλικία παίκτες που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. 

Πέρα όμως από ταλέντο, ο ιστορικός σύλλογος χρειάζεται και εμπειρία για να μπορέσει να κατακτήσει τον τίτλο. Ετσι πρόθεση είναι να μείνουν οι Αργυρόπουλος, Χελάς, Μπεγέτης και Μπαστακός, με τους οποίους έχουν γίνει ήδη επαφές και εκτός απροόπτου θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Ακόμα εξετάζεται και η περίπτωση ενός έμπειρου αμυντικού που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ' εθνικής. Από εκεί και πέρα έχουν επιστρέψει ως γνωστόν οι Μανωλόπουλος, Δημόπουλος, Αρβανίτης και υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Σεϊτάι.
Την προσπάθεια του Μεσσηνιακού θα ενισχύσει τη νέα περίοδο και ο επιθετικός Γιάννης Κούτρης που απείχε το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου και λογικά μέχρι τότε θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ ώστε το τεχνικό τιμ να δουλέψει από την αρχή με όλους τους παίκτες.