Τρίτη, 15 Ιούλιος 2014 18:30

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Σημαντική προσθήκη με την απόκτηση Αρβανίτη

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας έδωσε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Χώρας με την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή Αρι Αρβανίτη.
Ο 24χρονος αμυντικός μέσος (αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ), θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για την ομάδα της Χώρας που φέτος θα αγωνιστεί στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Να θυμίσουμε ότι έχει εμπειρία από τη συμμετοχή του σε πρωταθλήματα μεγαλύτερων κατηγοριών Α' τοπικής με Ηρακλή Καλαμάτα, Πατίστα, Ολυμπιακό Καλαμάτα, Φαραί και Δ' εθνικής με Μολαϊκό και Κροκεές.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Φασουλή, αλλά και μέλη της διοίκησης και ύστερα από συζήτηση που είχαν συμφώνησαν να συνεργαστούν την προσεχή ποδοσφαιρική περίοδο.
Ο Αρις Αρβανίτης μίλησε χθες στο "Notos " για τους λόγους που αποφάσισε να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο σύλλογο της Χώρας.
«Σίγουρα ο πρώτος λόγος ήταν ο προπονητής, καθώς με τον κ. Φασουλή έχω συνεργαστεί και σε άλλες ομάδες και όλα τα χρόνια βλέπω ότι κάνει σωστή δουλειά», ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του και συνέχισε: «Από τις πρώτες κουβέντες με τους παράγοντες της ομάδας διαπίστωσα ότι ήταν επιθυμία τους να συνεργαστούμε δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Αν και είχα και άλλες προτάσεις για συνεργασία και με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, δεν μπορούσα να ακολουθήσω το πρόγραμμα τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων». Οσον αφορά τη νέα του ομάδα σημείωσε: «Σίγουρα ο ρόλος της Χώρας τη νέα χρονιά δεν θα είναι αυτός του κομπάρσου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα ώστε να γίνει κάτι καλό. Γνωρίζω ότι η ομάδα διαθέτει ισχυρή έδρα και θέλω, όπως φυσικά και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα ο κόσμος να είναι και φέτος "παρών" και όλοι να είναι σίγουροι ότι δεν θα απογοητευθούν».
Ο Αρβανίτης αποτελεί το 2ο μεταγραφικό απόκτημα του Παπαφλέσσα την θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς έχει προηγηθεί ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Ξενούλης. Εσωτερικέ μεταγραφές θεωρούνται οι επιστροφές του Μιχάλη Πλάγου και του Δημήτρη Κανελλόπουλου, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα. Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ανανέωσε τη συνεργασία του ο Χρήστος Αϊβαλής.
Στο κομμάτι της ενίσχυσης, η διοίκηση και ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση κάποιων παιδιών, που θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές για να γίνουν άλλες δύο καλές μεταγραφές.