Δευτέρα, 23 Αύγουστος 2021 12:32

Πέντε μεταγραφές ο Πάμισος!

Γράφτηκε από τον
Πέντε μεταγραφές ο Πάμισος!

Δυναμικά κινήθηκε ο Πάμισος τις προηγούμενες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησε 5 έμπειρους παίκτες ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους Σταύρο Τσουλάκο, Κώστα Λίβα, Βαγγέλη Κουλόπουλο, Παναγιώτη Σίνο και Χρήστο Λυμπερόπουλο.
Ο Τσουλάκος είναι 33 ετών επιθετικός, τη προηγούμενη σεζόν ήταν στο πρώτο μισό στην Α.Ε. Μάνης και στο δεύτερο στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Εχει αγωνιστεί σε Δόξα Καλαμάτας, Αστέρα Αρφαρών, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα, Αιολικό, Α.Σ. Ρόδου, Φοίβο Κρεμαστής, ΑΕΡΑ, Πανηλειακό, Κόρινθο, Εράνη, Α.Ε. Μάνης, Α.Ο. Διαβολιτσίου και επιστρέφει στην ομάδα της Μεσσήνης για 3η φορά.
Ο Λίβας είναι 30 ετών τερματοφύλακα Κώστα Λίβα και στο παρελθόν έχει παίξει σε Α.Ε. Μάνης, Αναγέννηση Παραλίας, Ανδρούσα, Σπερχογεία, Δώριο, Ατρόμητο Πλατύ, Παναρκαδικό και τη χρονιά που πέρασε στον Πανθουριακό και επιστρέφει στους Νησιώτες για δεύτερη φορά.

Ο Κουλόπουλος είναι 29 ετών επιθετικός και θα φορέσει φέτος τη φανέλα του Πάμισου για 3η χρονιά, οι άλλες δύο ήταν το 2011-2012 και το 2019-2020. Εκτός από το Πάμισο έχει παίξει σε Τσικλητήρα Πύλου, Μεσσηνιακό, Σπερχογεία, Μεθώνη.
Ο Σίνος είναι 31 ετών αμυντικός και τη χρονιά που πέρασε ξεκίνησε τον Εθνικό Μελιγαλά, αλλά στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε είναι οι ΠΑΟ ΡΟΥΦ, Σπερχογεία, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Δώριο, Τσικλητήρα Πύλου και Κρητικό Αστέρα Χανίων.
Ο Λυμπερόπουλος είναι 24 ετών αμυντικός και έχει ξεκινήσει να παίζει μπάλα στα Πράσινα Πουλιά. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πάμισο, Α.Ε. Μάνης, Τέλλο Αγρα, Ομόνοια, Εθνικό Μελιγαλά και Πανθουριακό.
Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη και οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Μπιζίμη, προσπαθούν να κλείσουν σύντομα όλα τα κενά.

Ξεκινά σήμερα προετοιμασία

Η προετοιμασία του Παμίσου θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα.

 

Το πρωί παίκτες, προπονητές και διοίκηση θα υποβληθούν σε τέστ ανίχνευσης του κορονοιού και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.