Τετάρτη, 16 Ιούλιος 2014 18:57

Ανακοίνωσε Καπίνο η Μάιντς

Γράφτηκε από τον

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (16/7) στην Γερμανία, με τη Μάιντς να ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο από τον Παναθηναϊκό, με την ελληνική ομάδα να καρπώνεται 2,3 εκατ. ευρώ από την πώλησή του.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας ταξίδεψε στην Γερμανία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο για 4 χρόνια με τη νέα του ομάδα.

Κατόπιν ανακοινώθηκε με τους Γερμανούς να καλωσορίζουν τον διεθνή πορτιέρο μέσω του λογαριασμού τους στο twitter ενώ εν συνεχεία έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο Facebook.

«Το όνομα μου είναι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στην Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην Bundesliga» τόνισε ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μάιντς Κρίστιαν Χέιντελ επισήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι καθώς καταφέραμε να πλαισιώσουμε τον Λόρις Κάριους στην θέση του τερματοφύλακα με έναν παίκτη νεαρό σε ηλικία αλλά και ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εμπειρία και θα βοηθήσει την ομάδα μας».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR