Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021 10:51

SUPER LEAGUE 2: Με 35 ομάδες το νέο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Με 35 ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 που αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα μήνα και στο οποίο θα λάβει μέρος και η “Μαύρη Θύελλα”.

Το χρονικό περιθώριο που είχε θέσει η διοργανώτρια αρχή ολοκληρώθηκε και “κλείδωσε” ο αριθμός των ομάδων που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.
Τα κενά που υπήρχαν καλύφθηκαν από τον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Απόλλωνα Πόντου, που παρότι υποβιβάστηκαν αγωνιστικά από τη Football League θα... ανέβουν κατηγορία, μετά την αδυναμία ορισμένων ομάδων να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.
Οι 35 ομάδες θα χωριστούν ως γνωστόν σε δύο ομίλους (βόρειο και νότιο) και μένει να δούμε ποιους αντιπάλους θα βρει μπροστά της η Καλαμάτα που επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία μετά από 12 χρόνια.
Οι 35 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2 για τη σεζόν 2021-22 είναι οι εξής:
ΑΕΚ Β, ΑΕΛ, Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Αστέρας Βλαχιώτη, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Δόξα Δράμας, Επισκοπή, Εργοτέλης, Ζάκυνθος, Ηρακλής, Ηρόδοτος, Θεσπρωτός, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Κηφισιά, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ολυμπιακός Β, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Παναθηναϊκός Β, Πανιώνιος, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β, Πιερικός, Ρόδος, Τρίκαλα, Χανιά.
Τέλος, να σημειωθεί πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει χορηγήσει μέχρι στιγμής 13 μόνο πιστοποιητικά συμμετοχής και αναμένονται με αγωνία οι νέες ανακοινώσεις της τις προσεχείς ημέρες.