Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021 12:10

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ξεκινά το μοντάρισμα μέσα από διπλές προπονήσεις και φιλικά

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις προπονήσεις από χθες για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας μετά το διήμερο ρεπό και την επιστροφή της ομάδας από την Πορταριά.

Η ομάδα μπήκε από χθες στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της, η οποία περιλαμβάνει πέρα από τις προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά το μοντάρισμα και να παρουσιαστεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση πρωί (9) και απόγευμα (7.30), όπως και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα είναι μόνο πρωινή (9) και το Σάββατο η Καλαμάτα θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, αλλά για την ώρα δεν έχει βρεθεί αντίπαλος.

Σοβαρός τραυματισμός Καρούτη

Ολοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Αναστόπουλου εκτός του Θεόδωρου Καρούτη που είναι τραυματίας. Ο Καρούτης υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις (μαγνητική) οι οποίες έδειξαν ότι έχει τραυματιστεί στο χιαστό. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος του και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από την ομάδα.
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για την ώρα, αφού στην Καλαμάτα περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να μπουν στο προπονητικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες. Θυμίζουμε ότι ο ένας Βραζιλιάνος είναι ο 21χρονος επιθετικός Σίντεϊ Ματέους, ενώ για τον άλλο Βραζιλιάνο, του οποίου τα στοιχεία δεν είναι γνωστά, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Από εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση να γίνουν μία ή δύο τουλάχιστον προσθήκες.

Ράλλης:“Σε πρότυπα Super League θα λειτουργήσει η ακαδημία”

Πριν από λίγες ημέρες γινόταν λόγος για την διάλυση τμημάτων της ακαδημίας της Καλαμάτας και λειτουργία μόνο τον ομάδων Κ19 και Κ16. Αρκετοί γονείς εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στο άκουσμα αυτής της είδησης, όπως τους μεταφέρθηκε από ανθρώπους μέσα από την ομάδα. Δηλαδή ότι είχε παρθεί απόφαση από τη διοίκηση για διάλυση των τμημάτων Κ12, Κ10, Κ8. Βέβαια η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είχε προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το μέλλον των μικρότερων τμημάτων της ακαδημίας. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Γιώργο Ράλλη εκ των μετόχων της ΠΑΕ για το θέμα, μας ενημέρωσε ότι: “Τίποτα από αυτά που ακούγονται περί διάλυσης τμημάτων της ακαδημίας δεν ισχύει”. Συνεχίζοντας ξεκαθάρισε ότι: “Η ακαδημία θα οργανωθεί σε πρότυπα ομάδων Super League. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγάλουμε και ανακοίνωση στην οποία θα γνωστοποιούμε πως θα προχωρήσουμε στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ακαδημίας”.