Τετάρτη, 25 Αύγουστος 2021 14:37

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΜ: Πρώτη συγκέντρωση στις 8 Σεπτεμβρίου

Γράφτηκε από τον

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος για τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για να γίνει στις 7.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ. Ουσιαστικά θα είναι η πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-22. Στη διάρκεια της συγκέντρωσης θα γίνουν γραπτές εξετάσεις που αφορούν τους κανόνες παιχνιδιού και θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη.
Αντίστοιχη συγκέντρωση έχει οριστεί για την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Σε αυτή τη συγκέντρωση που επίσης θα επιμορφωτικό χαρακτήρα θα δοθούν οδηγίες για τις πρώτες αναμετρήσεις του κυπέλλου Μεσσηνίας και θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού.
Ολα τα παραπάνω επισημαίνει με ανακοίνωση της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας τη ΕΠΣΜ Γιώργος Μπλάνας, έχει ως εξής:
“Καλούμε τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της δύναμής μας την 8η Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, για την πρώτη επιμορφωτική συγκέντρωση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Εν συνεχεία θα διεξαχθούν γραπτές εξετάσεις των κανόνων παιχνιδιού, όπως επίσης και προσωπική συνέντευξη.
Την 15η Σεπτεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, θα διεξαχθεί επιμορφωτική συγκέντρωση όπου θα δοθούν οδηγίες για την έναρξη των αγώνων Κυπέλλου Μεσσηνίας καθώς και θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις αλλαγές των κανόνων παιχνιδιού.
Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική και οφείλετε να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα που σας έχουν ζητηθεί: Γνωμάτευση Καρδιολόγου, οφθαλμολογική εξέταση, αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον covid-19”.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ