Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 11:41

ΔΩΡΙΟ: Στο... παρά πέντε έβγαλε διοίκηση

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Στο... παρά πέντε έβγαλε διοίκηση

Εστω και στο... παρά πέντε ο Δωριέας κατάφερε να βγάλει διοίκηση και να συμμετάσχει κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, “στην δυσκολότερη στιγμή από ιδρύσεως του Δωριέα οι απαρτίζοντες το νέο συμβούλιο, μαζί με κάποιους συγχωριανούς που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, καθώς και ορισμένους παίκτες αποφάσισαν να προσπαθήσουν ώστε να συνεχιστεί η 52χρονη ιστορία του Δωριέα!”. Το νέο συμβούλιο που απαρτίζεται από 13 μέλη βγήκε την Κυριακή με νέο πρόεδρο τον Γιάννη Λόντο, αντιπρόεδρος θα είναι ο πρόεδρος του χωριού Γιώργος Ντόντος, ταμίες οι Γιώργος Δημαράς και Άρης Ηλιόπουλος, γραμματέας ο Πέρης Θεοχάρης και μέλη οι Κώστας Κανελλόπουλος, Δημήτρης Γεωργιόπουλος, Κώστας Γκρίτζαλης, Μάκης Γκότσης, Νίκος Σπηλιόπουλος, Χρήστος Δάρας, Δήμητρα Θεοχάρη και Διονύσης Μαντέλος.
Επίσης στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται πως κάθε προσφορά είναι δεκτή και πως η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ούτως ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία.
Να σημειωθεί πως το Δώριο κληρώθηκε στην α’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας με το Βλαχόπουλο. Ενα ματς που θα είναι νοκ άουτ και είναι εκτός έδρας.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής στην πρεμιέρα η ομάδα της Ανω Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κυπαρισσίας εντός έδρας.