Πέμπτη, 26 Αύγουστος 2021 14:32

Στο Σοφικό η προετοιμασία του Αστέρα Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Στο Σοφικό Κορινθίας πραγματοποιεί την προετοιμασία του ο Αστέρας Βλαχιώτη που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, παρά τον αγωνιστικό του υποβιβασμό πέρυσι από τη Football League.

Η Λακωνική ομάδα πήγε στο Σοφικό την Τρίτη και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:
“Η ομάδα μας εγκαταλείπει προσωρινά την Σπάρτη, με προορισμό το Σοφικό όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η 20μελής αποστολή, αφού υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε rapid test και τα οποία ήταν όλα αρνητικά, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό την ορεινή Κορινθία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”.

Γκουτσίδης: «Πρωταρχικός στόχος η παραμονή”

Πριν την αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός του Αστέρα, Παναγιώτης Γκουτσίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για μια ομάδα που προσπαθεί να οργανωθεί από την αρχή σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Super League 2 οι δυσκολίες είναι υπαρκτές. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι υπάρχει διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας να λύσουν όλα τα προβλήματα και αυτό μας δίνει υπομονή και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Μέχρι στιγμής προπονητικά το ρόστερ δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό σημείο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα συμπληρωθεί ο αριθμός παικτών που θέλουμε ώστε να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είμαστε αισιόδοξοι για την φετινή σεζόν, καθώς όλοι προσπαθούν για το καλύτερο και θεωρώ ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, με πρωταρχικό αυτό της παραμονής στην κατηγορίας.

Το προπονητικό επιτελείο

Με την προσθήκη του Ισαάκ Κουτσοκλένη ολοκληρώθηκε και η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου. Έτσι στο πλευρό του Παναγιώτη Γκουτσίδη θα βρίσκονται οι Αλέξης Σπυρόπουλος (άμεσος συνεργάτης), Παναγιώτης Αποστολάκος (προπονητής τερματοφυλάκων), Ισαάκ Κουτσοκλένης (γυμναστής) και η Μαρία Γκουτσίδη (διατροφολόγος). Γενικός αρχηγός θα είναι ο Κωνσταντίνος Καζναφέρης.
Τέλος, έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δύο δανεικοί από Ατρόμητο

Ο Αστέρας Βλαχιώτη απέκτησε χθες δύο δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση των Ρονάλντο Σάνι και Φώτη Ζάννη στον Αστέρα Βλαχιώτη με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να πάρουν εμπειρίες στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2.
Προπονητής στον Αστέρα Βλαχιώτη είναι ο Παναγιώτης Γκουτζίδης, που αποτέλεσε επί σειρά ετών τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου. Ο Ατρόμητος θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους, όπως και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί έως σήμερα ως δανεικοί σε ομάδες της κατηγορίας».