Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 11:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρουσιάζει σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας

Γράφτηκε από τον

Με σύνθημα “Ελα και συ κοντά στην ομάδα. 'Oλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου της ανόδου”, η ΠΑΕ Καλαμάτα θα παρουσιάσει απόψε στις 8 τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ξενοδοχείο Horizon Blue, όπως επισημαίνει και στη σχετική ανακοίνωση της η Μεσσηνιακής ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας
“ΕΛΑ και συ κοντά στην ομάδα. Ολοι μαζί για την επίτευξη του στόχου της ανόδου”
Η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ διοργανώνει εκδήλωση αύριο (27/8/2021) στις 8μμ στο ξενοδοχείο Horizon Blue όπου θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας και θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους μέλη της διοίκησης και δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας”.

Ατομικό πρόγραμμα Τάτος και Ταΐρης

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ανδρέας Τάτος που ήρθε στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και και σιγά-σιγά να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης και ο Δημήτρης Ταΐρης που ήρθε στην ομάδα το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και είναι πιο κοντά στο να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες.
Από την Πέμπτη συμμετέχει στις προπονήσεις ο 20χρονος αμυντικός Σταύρος Μπούνας (ήταν για λίγες ημέρες στον Α.Ο. Διαβολιτσίου). Επίσης στη χθεσινή προπόνηση στα Παλιάμπελα συμμετείχε και ο 20χρονος αμυντικός Παναγιώτης Τσαγκαλίδης που προέρχεται από τον Αρη και ενδέχεται να αποκτηθεί. Οσο για τον 21χρονο επιθετικό Ορέστη Αντεμάι κάνει ατομικό πρόγραμμα και την άλλη εβδομάδα θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και σιγά-σιγά θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και αύριο Σάββατο η ομάδα θα μεταβεί στο Μαρκόπουλο, όπου θα δώσει το δεύτερο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με αντίπαλο τον Εθνικό Πειραιώς. Η ώρα έναρξης είναι στις 5 το απόγευμα.

Χειρουργείται ο Καρούτης

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος στο χιαστό ο Θεόδωρος Καρούτης. Την εγχείρηση στον ποδοσφαιριστή θα κάνει ο γιατρός της ομάδας Κώστας Δημητρακόπουλος, χωρίς για την ώρα να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημέρα.